Zarar tespit çalışmalarını yerinde inceleyip, oluşan mağduriyetin giderilmesi için jet hızıyla çalışma başlatan Vali İlhami Aktaş, ilçe merkezlerinde, belde ve köylerde yaşam süren vatandaşlara, “Devlet yanınızda” mesajını verdi.

YARALAR JET HIZIYLA SARILIYOR

Son birkaç gecedir etkili olup,  hayatı adeta zindan eden fırtına ve şiddetli yağışın yol açtığı mağduriyetin kısa sürede giderilmesi için Devletin tüm imkanlarının seferber edildiği gözlemlenen Çanakkale’de, vatandaşa gerekli yardımın rüzgar hızında ulaşmaya başladığı öğrenildi.

 

SEL VURDU, RÜZGAR YIKTI

DEVLET HER YERE, O ANDA VARDI…

 

Günlerdir etkili olan fırtına ve sağanağın vurduğu Çanakkale’de, Devletin şefkat eli her yere uzandı.

Vali İlhami Aktaş, seferberlik ilan etti. Beraberinde İlçe Kaymakamları ile birlikte sahaya inip, zarar tespit çalışmalarını yerinde inceledi. Mağduriyetlerin kısa süre içinde giderilmesi talimatını verdi. Devletin tüm imkanları, ihtiyaç sahibi mağdurlara jet hızında şefkat eli uzattı.

Sel ve fırtınanın yol çatığı zarar tespit çalışmalarını yerinden inceleyen Vali Aktaş, oluşan mağduriyetin kısa süre içinde giderilmesi için, ilgili kurum ve kuruluşların sahada görev aldığının altını çizdi.  

RÜZGAR HIZINDA,

DEVLET HERYERDE!....

Çanakkale Valisi Aktaş, seferberlik ilan etti. Şiddetli yağış ve fırtınanın olumsuz etkilediği her adreste, yaraları sarmak için ilçe Kaymakamları ile birlikte harekete geçti.

Zarar tespit çalışmalarını yerinde inceleyip, oluşan mağduriyetin giderilmesi için jet hızıyla çalışma başlatan Vali İlhami Aktaş, ilçe merkezlerinde, belde ve köylerde yaşam süren vatandaşlara, “Devlet yanınızda” mesajını verdi.

YARALAR JET HIZIYLA SARILIYOR

Son birkaç gecedir etkili olup,  hayatı adeta zindan eden fırtına ve şiddetli yağışın yol açtığı mağduriyetin kısa sürede giderilmesi için Devletin tüm imkanlarının seferber edildiği gözlemlenen Çanakkale’de, vatandaşa gerekli yardımın rüzgar hızında ulaşmaya başladığı öğrenildi

Vali Aktaş, aşırı yağışlardan etkilenen her adrese ulaştı. Önceki gün, Ayvacık, Ezine ve civarında, dün ise Yenice'de incelemelerde bulundu.

Yenice Kaymakamı Musa Göktaş’ dan ilçenin ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Aktaş, sahada süren çalışmaları inceledi.

Aşırı yağışlardan etkilenen Yenice merkez mahallede, yol ve evlerde incelemelerde bulunan Vali Aktaş, vatandaşların mağdur olmamaları için tüm kurumların özveri ile çalıştığını vurguladı.

Vali İlhami Aktaş, vatandaşlarla görüştü, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 İlçede, yağışlardan etkilenen Sevim Bodur Öğrenci Yurdu ve Kapalı spor salonunda da incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beraberinde, Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sadi Akman, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, İl Emniyet Müdür vekili  Atınç Kelecek, İl Genel Meclis Üyesi Recai Ertan, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Faruk Günay ve kurum yetkilileri ile, Yenice’ de vatandaşa Devlet in şefkat elini uzatan Vali Aktaş, kısa süre içinde yaraları sarılacağını, mağduriyetin giderileceğini duyurdu.

Cuma Deren