Ankara’da AK Parti Meclis Grup Toplantısına da katılan Başkan Erdoğan, Mecliste’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Biga Belediyesi tarafından İlçe Merkezi ve çevresinde yürütülen projelere destek aramak ve  ve bazı ziyaretlerde bulunmak amacı ile Ankara’ya giden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, üst düzey temaslarda bulundu.  İlk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen AK Parti Grup toplantısına katılan Başkan Bülent Erdoğan, daha sonra Meclis Çalışmaları nedeni ile Ankara’da Bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’i ziyaret etti. TBMM’nin ardından İçişleri Başaknlığına giden Başkan Bülent Erdoğan  İçişleri Bakan Yardımcısı, önceki deöenem Çanakkale Milletvekili  Bülent Turan ile bir araya geldi.

BaşkanErdoğan’ın Ankara’daki son durağı ise AK Parti Genel Merkezi oldu.  Burada da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı   Hayati Yazıcı’yı, AK Parti Genel Sekreteri   Fatih Şahin’i, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı  Ahmet Özdemir’i  ve AK Parti MKYK Üyesi 27. Dönem Çanakkale Milletvekili  Jülide İskenderoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bülent Erdoğan Ankara’daki temaslarının ardından ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada “Büyük hedeflere yürüdüğümüz Türkiye Yüzyılı için, Gönüllerin Şehri Biga için çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Biga’mız için Ankara’dayız. Gönüllerin Şehri Biga’mız için başkentimiz Ankara’da temaslarda bulunduk” dedi.

 

Haber Merkezi