CHP' de; "Heseplar karıştı" dedirten çıkış, Ağlayan kayalıklardan yapıldı.

 Cumhurbaşkanlığı seçimi kaybedilince; Ana muhalefet CHP' de atılan 'değişim-Dönüşüm' sloganları Kurultay ile birlikte sonlandı.

 Şimdilerde ise Yerel Seçim odaklı mesalar, pankartlar ile verilmeye başlandı.

 TAM DA, O SAATLERDE ASILDI!?!...

 Kurultayda hezimete uğrayan Kılıçdaroğlu'nun, seçim öncesi 'A' takımında yer alan, Genel Başkan yardımcılığı görevinde bulunan, eski Çanakkale miletvekili Av. Muharrem Erkek, Merkez ilçe Belediye Başkanlığına aday adıylığını resmen duyurduğu saatlerde, Yat lımanını çevreleyen parmaklıklara asılan pankart, örgütün dikkatinden kaçmadı.

 Halen, Belediye Başkan yardımcısı olarak görev yapan İrfan Mutluay' ın adı, kimin hazıradığı ve astığı belirsiz pankartta şu ifadeler ile yer aldı;"Başkan Adayım Mutluay"

 ---------------------------------

 'DEĞİŞİM' SÖYLEMİNİN YERİNİ;

 PANKARTLAR ALDI..

 ---------------------------------

 Çanakkale siyaset kamuoyu, pek de alışık olunmayan bir çıkışa tanık oluyor. 

Başkan adayı olması istenen isim için açılan pankart, CHP' de üzerine tartışılan gündem başlığına dönüştü. Ağlayan kayılıklara asılan o pankart ile verilmek istenilen mesaj için türlü değerlendirmeler gelmeye başladığı gözleniyor.Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden Altılı Masanın adayı CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, ülke genelinde dillerden düşürülmeyen slogana dönüşen; 'değişim' çağrısı gerçekleşen Kurultay ile birlikte adeta sonlandı. Ana muhalefet CHP de; şimdilerde pankartlı verilen mesajlar göze çarpmaya başladı.

 Çanakkalelilerin, 'Ağlayan kayalıklar' diye isimlendirdiği bölgede, Yat Limanı çevresine asılan  bir pankartın, örgütün üzerine türlü yorukmlar getirdiği gündem maddesine dnüştüğü gözleniyor..

 

TAM DA, O SAATLERDE ASILDI!?!...

 CHP Kurultayında hezimete uğrayan CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seçim öncesinde  'A' takımında yer alan, Genel Başkan yardımcılığı görevinde bulunan, eski Çanakkale miletvekili Av. Muharrem Erkek' in, Merkez ilçe Belediye Başkanlığına aday adıylığını resmen duyurduğu saatlerde, Yat lımanını çevreleyen parmaklıklara asılan pankart, örgütün dikkatinden kaçmadı.Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanılsa, oluşturulacak yeni kabinede Adalet bakanı olarak görev alacağı , Kılıçdaroğlu'nun Çanakkale mitinginde duyurulan eski milletvekili Av. Muharrem Erkek, kaybedilen seçim sonrası Yerel siyasete döndü. Başkent Ankara'da,Genel merkez düzeyinde yaptığı siyaeti, kaybedilen seçim sonrası yerele indirgeyen CHP'nni eski kurmayı Av. Erkek, önceki gün Merkez ileç belediye Başka aday adaylığını ıaçıkladı.Tam da o saatlerde, Çanakkalelilerin Ağlayan kayalıklar diye isimlendirdiği bölgede, Yat limanını çevreleyen demir parmaklıklara  bir pankrat asıldı.Halen, Belediye Başkan yardımcısı olarak görev yapan İrfan Mutluay' ın adı, kimin hazıradığı ve astığı belirsiz pankartta şu ifadeler ile yer aldı;"Başkan Adayım Mutluay"Örgüt mesuplarının, parti içi gelişmelerden söz etikleri  her bulaşmalarında, bu pankart ile verilen mesaji yorumlayıp, üzerine türlü senaryolar yazdıkları öğrerildi.Kimi CHP' liye göre; Mutluay gelen yoğun talebi işaret edip, aday adaylığnıı açıklamaya gerekçeli zemin hazırlıyor.

Kimine göre ise savunulan görüşün şu olduğıu öğrenildi; "Parti içi hesaplaşma yaşanacak, bunun sinyali pankatla verildi".Alınan bilgiye göre; İrfan Mutluay son dakika aday adayı olarak açıklama yapaçak, hesaplar yeniden yapılacak, böylelikle kartlar yeniden karılmaya başlanacak.

 Erdem Sürek