Vefat eden  Ertuğrul, Belediye  Binası önünde düzenlenen törenin ardından Camide  kılınan Cenaze Namazının ardından dualarla toprağa verildi.

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli temizlik işçisi Hasan Basri Ertuğrul geçtiğimiz Cumartesi günü kalp krizi geçirdi.  Tüm Müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hasan Basri Ertuğrul Hayatını kaybetti. Alçak Gönüllülüğü, samimi yüzü ve çalışkanlığı ile Çanakkale’nin sevilen kişilerinden biri olan Merhum Ertuğrul için Çanakkale Belediyesi önünde uğurlama töreni gerçekleştirildi.  Törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,  Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Ertuğrul'un değerli ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Belediye Binası önünde gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, aileye baş sağlığı dilerken, mesai arkadaşına da Allah’tan rahmet diledi. Törende dua edilerek mesai arkadaşlarından helallik alındı.  Belediye Binasının önünde yapılan törenin ardından Şehitler Caminde öğle namazına müteakip kılınan Cenaze namazının ardından Merhum Hasan Basri Ertuğrul’un naaşı  Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.

Burcu Erdal