İYİ Parti, Çanakkale Belediye Başkan adayının adını, Milletvekili Rıdvan Uz açıkladı.

Milletvekili Rıdvan Uz, İl Başkanı Selahaddin Yıldızlar, Merkez ilçe Başkanı Av. Emirhan Şahbaz ve Belediye Meclis üyesi Burak Kunt ile birlikte, BOĞAZ Medya' ya  ziyarette bulundu.

Siyaset kamuoyunda adı bir süredir Belediye Başkan adaylığında geçen  Belediye Meclis üyesi Burak Kunt'un ismine, İYİ Parti heyeti  bu ziyaret esnasında  resmiyet kazandırdı.

Miletvekili Rıdvan Uz, BOĞAZ Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı'ya ziyaretlerine ilişkin konuşur iken kullandığı ifadesinde;  Belediye Başkan adayının adını da duyurdu.

İYİ Parti Çanakkale Miletvekili Uz şöyle dedi, “İyi Parti il başkanımız ilçe başkanımız, 'belediye başkan adayımız' ile birlikte bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik.  Sağ olsunlar onlar da bizi misafir ettiler."

--------------------------------

ZİYARETE DAİR KONUŞUYORDU,

BAŞKAN ADAYI' NIN ADINI ZİKRETTİ...

VEKİL UZ; "BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ KUNT" DEDİ.

-----------------------------------------

Siyaset kamuoyu, İYİ Parti'nin Belediye Başkan adayının ismini, BOĞAZ Mdeya' ya yapılan ziyaret sırasında kurulan o cümle sayesinde öğrendi.

Miletvekili Rıdvan Uz, BOĞAZ Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı'ya ziyaretlerine ilişkin konuşur iken, kullandığı ifadesinde  Belediye Başkan adayının adını da duyurdu.

İYİ Parti Çanakkale Miletvekili Uz şöyle dedi, “İyi Parti il başkanımız ilçe başkanımız, belediye başkan adayımız ile birlikte bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik.  Sağ olsunlar onlar da bizi misafir ettiler."

Mahalli İdareler Seçim takvimi işleye dursun, herkesin merak ettiği 'partilerin Belediye Bşakan adayları kim olacak?' soru, İYİ Prati heyetinin BOĞAZ Medya Yenötim kurulu Başkanı İsmet Akıncı'ya yapıtğı ziyaret sırasında yanıt buldu.

İYİ Parti’nin Çanakkale Belediye Başkan Adayının, Burak Kunt olduğunu, Milletvekili Rıdvan Uz dile getirdi.

Yerel seçimler yaklaşırken, Siyasi partilerde Belediye başkan adaylığı yarışı  başladı.

Anu muhalefet CHP' de, aday adayılğı açıklamaları geçtiğimiz gülerde gelmişti. İYİ Prati ise yeni haftaya, Başkan adayının adını kamuoyuna duyurak girdi.

İYİ Parti’de Çanakkale Belediye Başkanlığı için aday olaca isim hayli tanıdık çıktı. Parti'nin; Belediye mecyis üyesi Burk Knut' un adını, Milletvekili Rıdvan Uz 'Belediye başkan adayımız' diyerek zikretti.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde, siyaset arenasıhayli ısınmaya başlladı.

Siyaset kamuoyu, Çanakkale’de partilerin kimleri belediye başkan adayı göstereceğini merak ede dusun, ilk yanıtı İYİ Parti vermiş oldu.

CHP' li Çanakkale Belediye'min,  İYİ Partili Meclis Üyesi, Grup Başkanvekili Burak Kunt' un adını,  İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz 'Belediye Başkan adayımız' diyerek dile getirdi.

ZİYARETE DAİR KONUŞUR İKEN,

BAŞKAN  ADAYININ  İSMİNİ AÇIKLADI.

İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez İlçe Başkanı Av. Emirhan Şahbaz ve Belediye Meclis üyesi Brunk Knut ile birlikte, dün BOĞAZ Mdeya Yönetim kurulu Başkanı Gazeteci İsmet Akıncı' yı  ziyaret eden Miletvekili Uz, burada yaptığı açıklamasında;

“İyi Parti il başkanımız ilçe başkanımız, belediye başkan adayımız ile birlikte bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. 

Sağ olsunlar onlar da bizi misafir ettiler. Çanakkale’ye dair yaklaşan yerel seçimlerle ilgili basının görüşleri çok önemli.  Çünkü; bu şehri yakından takip ediyorlar.

Şehrin dinamiklerini, hizmet alınan noktalarını biliyorlar.

Bu konuda bir fikir alışverişinde bulunmak üzere buradayız” dedi.

İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz, Çanakkale Belediye başkan adaylığı konusunda, ziyarete ilişkin yaptığı konuşmasında kullandığı net ifade hatırlatılınca;

 “Bununla ilgili daha geniş bir açıklamamız olacak. Burak Kunt kardeşimiz 3 yıldır belediye için hazırlanıyor.

Belediye Meclisinde grup başkanvekilimiz. Bu çalışmalarını biz genel merkezimize de bildirdik.

Birlikte bir çalışma yürüttük. Yakın süreçte bunun açıklamasını yapacağız.

Burada da önden bu ziyarette bildirmiş olalım” cevabını verdi. 

Erdem Sürek