Doğalgaza kavuşan Beldelerden biri de  Geyikli Beldesi oldu. Altyapısı tamamlanan Beldenin sahil bölgesine doğalgaz düzenlenen törenle verildi.

Daha sağlıklı bir çevre için Çanakkale’de ağlarını genişleten Aksa Doğalgaz, il merkezi ve ilçelerin yanı sıra Beldelere de doğalgaz vermeye devam ediyor.   Soba derdi, kömür ve kül derdinden kurtulmak isteyen vatandaşlara kolaylık sağlayan doğalgazın Geyikli Beldesine getirilmesi için çalışmalar yürüten Geyikli Belde Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, bir başarıya daha imza atarak beldeyi  doğalgaza kavuşturuldu.  Altyapısı tamamlanan  Beldenin sahil bölgesine düzenlenen törenle doğalgaz verilmeye başlandı.

Törende bir açıklama yapan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu “Sahil bölgemiz doğalgaza kavuştu hayırlı uğurlu olsun Geyiklimize. Aksagaz Çanakkale Müdürü Çağdaş Adıbelli çok kıymetli Geyiklili Vatandaşlarımız , Belediye Ve Aksagaz Personelimiz İle Sahil İlk Gaz Yakma Töreni Gerçekleştirdik.   Geyiklimiz her şeyin her hizmetin en iyisine layık.  Altyapı çalışmalarımıza devam ederek  doğalgazın beldenin tamamına verme çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

Cuma Deren