Hukuk Fakültesini başarı ile tamamlayarak staja başlayan  Kamil Çalışal, Kader Yürük ve Mustafa Polat avukatlığa giden yoldaki bu adımı da başarı ile tamamladılar.  Başarılı staj döneminin ardından artık Avukat olmaya hazır olan 3  aday için yemin Çanakkale Barosunda tören düzenlendi.  Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin’in de katılımı ile  Çanakkale Barosunda düzenlenen törende  Avukatların yakınları ve davetliler de hatıldı.
Kamil Çalışal, Kader Yürük ve Mustafa Polat'ın avukatlığa kabul törenlerinde konuşan Baro Başkanı Av. Hande Keskin, Çanakkale Barosu ailesine katılan yeni meslektaşlarına başarılar diledi.  Yapılan açılış konuşmasının ardından avukatlar yemin ederek cübbelerini giydiler. Yemin eden  Av. Kamil Çalışal, Av. Kader Yürük ve Av. Mustafa Polat’a ruhsatları Baro Başkanı Av. Hande Keskin tarafındna teslim edildi. Ruhsatlarını alan adaylar böylece  avukatlığa ilk adımını attılar. Ruhsatını alan Avukatlar  bu kez Avukat olarak söz alarak, katılımcılarla duygu ve düşüncelerini paylaştılar.
Törende, Türk Eğitim Vakfı yararına ruhsatını alan her aday için olduğu gibi Kamil Çalışal, Kader Yürük ve Mustafa Polat'ın adına bağış yapıldı.
Burcu Erdal