Merkez İlçe Başkanı Can Ergün, çiçek getirmek yerine  TEMA Vakfına Boğaz Medya adına fidan bağışında bulunarak sertifikasını Boğaz Medya Yönetim Kurulu İsmet Akıncı’ya teslim etti.
Merkez İlçe Kongresinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı olarak seçilen Van Ergün, kamu kurumları ve STK’ların yanı sıra basın kuruluşlarına yönelik gerçekleştirdiği  ziyaretler kapsamında Boğaz Medyayı da ziyaret etti.  CHP Merkez İlçe Başkanı Can Ergün ve Yönetim Kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri ziyarette Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile bir araya geldiler. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette  ülke gündemi ve siyasi gündem değerlendirirken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, CHP Merkez İlçe Başkanı Can Ergün ve yönetimine  başarılar diledi.
Karşılıklı ziyaretin ardından CHP Merkez İlçe Başkanı Can Ergün anlamlı bir harekete de imza attı. Ziyarette çiçek getirmek yerine TEMA  vakfına Boğaz Medya adına fidan bağışında bulunarak sertifikasını da  Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncıya takdim etti.
Cuma Deren