80'li yıllarda bir Bakan’ın maceralarının anlatıldığı  ‘Karmakarışık oyunu ile seyircinin karşısına çıkan oyuncular, enerjileri ile büyük beğeni topladı.
Ray Cooney’in yazdığı, Haldun Dorman’in Tükçeye çevirdiği tiyatro oyunu olan Karmakarışık bu kez de Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncuları tarafından sahnelendi.   80'li yıllarda Thatcher döneminde görevde olan bir bakan, İşçi Partisi'nin sekreterlerinden biriyle bir gecelik kaçamak yapmak üzere bir otel odası tutar. Ancak otel odasında bir cesetle karşılaşınca olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır. Söylenen yalanlar, oyundaki karışıklığın dozunu gittikçe artırır. Doğası gereği peşine düştüğü birincil hazlar nedeniyle, toplumsal konumundan kaynaklanan ikincil istekleri arasında sıkışıp kalan bakanın gülünç hali gözler önüne serildiği tiyatro, Ebru Naz Eşli’nin yönetmenliğinde Çanakkale Belediyesi tiyatro topluluğu tarafından da sahneleniyor.
Ebru Naz Eşli’nin yönetiminde oyunu sahneleyen Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncuları  oyuna renk katıyor.  Tiyatro sezonuna başlayan  Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğunun ilk oyunu da ‘Karmakarışık’ oldu.  Yaklaşık 2 saat süren  oyuna Çanakkaleli tiyatro severler de yoğun ilgi gösterdi. Çanakkale Belediyesi Kültürel etkinlikler kapsamında sahnelenen tiyatrolar her ay yenilenerek devam edecek.
 Burcu Erdal