DONDURMA'YA TEŞEKKÜR!?!...
Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi personeli ve hastalar için çıkan öğünlere gelen şikayetleri gündeme getirip, çözüm isteyen STK'lardan Sağlık-Sen, geçtiğimiz gün "Eğriye Eğri, Doğruya Doğru" vurgusu yaptı.
MENÜDE, BELKİ DE BİR İLK YAŞANDI
Sendika üyelerinin sesi olup, şikayet konularını gündeme getirir iken, sözünü sakınmayışıyla bilinen Sağlık-Sen Şube Başkanı Suat Özen, övgüde bulunurken de kuracağı cümleye özen gösterdi.
M.A.E. Devlet Hastanesi'nin yemek ihtiyacını karşılayan şirketin, önceki gün menüsüne İkram olarak eklediği Dondurma' nın teşekkürünü bakın nasıl etti?
"Belki de tarihinde bir ilk, Menüde dondurma ikramı var..."
----------------------------
MENÜYE EKLENEN DONDURMAYA,
SAĞLIK-SEN'CE TEŞEKKÜR!!!
"Belki de bir ilk yaşadık..."
----------------------------
Eleştirir iken sözünü sakınmayan Sağlık-Sen İl B:akanı Özen, övgüde de ifadesine ayrı bir özen gösterdi.
M.A.E. Devlet Hastanesi'nin yemek ihtiyacını karışlayan şirket için; "Belki de tarihinde bir ilk, Menüde dondurma ikramı var..." diyerek, Sendika üyeleri adına açık teşekkür etti.
Geçtiğimiz yıl, ay ve haftalarda, Mehmet Akif Ersoy (M.A.E.) Devlet Hastanesi personeli ve hastalar için çıkan öğünlere gelen şikayetleri gündeme getirip, çözüm isteyen STK'lardan Sağlık-Sen, geçtiğimiz gün "Eğriye Eğri, Doğruya Doğru" vurgusu yaptı.
MENÜDE, BELKİ DE BİR İLK YAŞANDI
Sendika üyelerinin sesi olup, şikayet konularını gündeme getirir iken, sözünü sakınmayışıyla bilinen Sağlık-Sen şube Başkanı Suat Özen' in; övgüde bulunurken de kuracağı cümleye hayli özen gösterdiği gözlendi.
Satır arası, subliminal mesaj verircesine;  M.A.E. Devlet Hastanesi'nin yemek ihtiyacını karşılayan şirketin, önceki gün menüsüne İkram olarak eklediği Dondurma' nın teşekkürünü bakın nasıl etti? "Belki de tarihinde bir ilk, Menüde dondurma ikramı var..."
SAĞLIK-SEN'CE TEŞEKKÜR!!!
"Belki de bir ilk yaşadık..."
Hastane'nin mutfak ihalesini kazanan şirketi, zaman içinde ağır eleştirilerde bulunduğu bilinen Sağlık -Sen şube Başkanı Özen, bu kez eleştiri için değil teşekkür için bir sosyal medya paylaşımında bulundu.
Özen; "Eğriye eğri, Doğruya doğru demek lazım; Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi bu gün ki menüsünde belki de tarihinde bir ilk dondurma ikramı var" diyerek, ilgili firma yetkililerine ve Hastane Başhekimi Op Dr. Hasan Keser olmak üzere, tüm İdarecilere teşekkür ettiğinin altını çizdi.
Erdem Sürek