Kent Konseyi, Sarıçay Çalışma Grubu Başkanı Ali Kamalı, İmdat diledi, D.S.İ. ekipleri yetişti.
Günlerdir süren ve büyük ölçüde içinde birikmiş balçıktan arındırılan Sarıçay' ın kıyısında kalanlar ise görenlere şöyle dedirtti:
"BU KEZ DE, KIYISI İÇİ GİBİ OLDU!!!"
Kendisini; "Bir Barbaros'lu " diyerek isimlendirip, oluşan manzaraya çözüm getirilmesi için ses veren Kamalı;
SÖZÜ ŞUNU DEMEYE GETİRDİ; LAFA GELİNCE; MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLAR...
"Çanakkale' de aracıyla personeliyle başka bir birim yok mu bu memlekette?
Özel idare, Çevre Şehircilik,  Orman Müdürlüğü.. Farklı Belediyeler...
Arkadaş, bu yapılan hizmet Çanakkale'  ye. 30 ve ya 35 yıldır Sarıçay' da böyle temizlik olmadı.
Hani çevreciler, laf sırası geldiğinde porsuk çayından bahsedenler..  Bir gün gelin de çalışmalar hakkında bilgi alın ve ya önereceğiniz bir şeyler varsa paylaşın.." çağrısında bulundu.
----------------------------------
Görülmemiş Temizlik Sürüyor,
Balçık Çıktığı Yerde Kalıyor...
KADERİ BU SANKİ!!!
-----------------------------------
İkili ilişkileri devreye sokup, haftalardır Sarıçay' ı temizleme seferberliği yaşatan isim, sonunda isyan etti.
Kendisini; "Bir Barbaros'lu " diyerek isimlendirip, oluşan manzaraya çözüm getirilmesi için ses veren Kamalı;SÖZÜ ŞUNU DEMEYE GETİRDİ; "LAFA GELİNCE; MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLAR..."
Kent Konseyi, Sarıçay Çalışma Grubu Başaknı Ali Kamalı, oluşumu tamamen doğal Sarıçay' ın,   Şehrin en önemli kazanımı olduğunu savundu.
Kamalı, Sarıçay için çok çarpıcı sözler etti, değim yerinde ise içi Balçıktan temizlendikten sonra, kıyılarında  oluşan manzaraya isyan etti.
Sosyal medyasından; "Çanakkale' de aracıyla personeliyle başka bir birim yok mu bu memlekette? Özel idare, Çevre Şehircilik,  Orman Müdürlüğü.. Başka Belediyeler...
Arkadaş, bu yapılan hizmet Çanakkale' ye. 30 ve ya 35 yıldır Sarıçay' da böyle temizlik olmadı. Hani çevreciler, laf sırası geldiğinde porsuk çayından bahsedenler..
Bir gün gelin de çalışmalar hakkında bilgi alın ve ya önereceğiniz bir şeyler varsa paylaşın.." çağrısında bulundu.
Hafta sonu sesini yükselten Kamalı, kendisini Sarıçay Çalışma Grubu başkanı olarak değil, 'bir Barbaros'lu' diye tanıtıp, şunları söyledi;
TATİL GÜNÜ DEMİYOR, D.S.İ. SARIÇAY İÇİ ÇALIŞIYOR...
"Değerli hemşerilerim bu gün pazar. D.S.İ. ekibi Sarıçay' da çalışmalara devam ediyor.
lafa gelince mangalda kül bırakmayanlar, bu çalışma seçim yatırımı falan değil. Makinalar 05 Mayıs'tan beri çalışıyor. Sarıçay' ın, Atatürk köprüsü kısmına gelemedik. Boykot. yürüyüş.araçlarla gezmeye, içmeye, ya da  konser eğlence olsaydı, kaç kişi olacağını sayamazdık burada.
Çanakkale' yi yönetenler. Müdürler, Çevre gönüllüleri.facebok' da,  haber paylaşanlar. Biraz duyarlı olun, destekm olun.. Bir bBarbaros'lu. İfadelerini kullandı.
Erdem Sürek