Jandarma Dedektifleri olarak nam salan JASAT, iki hafta kaçmayı başaran otel faresinin izini sürdü, saklandığı delikte yakaladı.
----------------------------------
ÇALIP ÇIRPTI, JASAT’ TAN KAÇAMADI
----------------------------------  
Turistik tesise dadanıp, bir gecede soyum soğana çeviren otel faresini, JASAT saklandığı delikte yakaladı.
Balıkesir’den gelip, çalıp çırptı. Sırra kadem basacağını sanan zanlı O.E.K.’ nın unuttuğu bir şey vardı. Olay yerinden kilometrelerce uzağa kaçıp il değiştirse de, Jandarma dedektifleri onun izini sürmeyi başardı.
Jandarma Dedektifleri olarak nam salan JASAT, iki hafta kaçmayı başaran otel faresini Balıkesir’ de yakaladı.
Ayvacık İlçesine bağlı Kayalar Köyü’ndeki, Asos Kayalar Blue Beach ve Hotel isimli işletmede geçen Ağustos ayında hırsızlık olayına karışan zanlının bıraktığı izler, yakayı ele vermesine yetti.
31 Ağustos günü turistik tesiste meydana gelen hırsızlık olayını aydınlatmak için, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri harekete geçti.
Jandarma dedektifleri olarak nam JASAT ekibinin yaptığı çalışmalar neticesinde, en küçük ipuçları hırsızlık olayının filini yakalatmaya yetti.
Olayın faili olarak tespit edilen O.E.K.  isimli şüpheli, 14 Eylül günü saat 18.00 sıralarında Balıkesir ilinde yakalandı. Ayvacık Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla gözaltına alındı sorgulaması ise sürüyor.
Şerife Erdem