ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Çanakkale den Avrupa' ya Pelet ihracatçısı Şakir Semizoğlu' nun  yeğenleri, kız kardeşleri Gülçin Semizoğlu'nun biricik oğlu Mehmet Sokullu, gönlünü kaptırdığı güzeller güzeli Elif ile dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.
Elif ve Mehmet ve çiftinin mutluluğuna tanıklık eden, siyaset ve iş dünyasından tanınmış isimler gibi,  Çanakkale' de mesleklerinde markalaşmış davetlilerin, gece boyu adeta zamanı durdurduğu, ne siyaset, ne de iş konuştuğu gözlendi.
-----------------------------
İKİ GÜNÜL BİR, ÇANAKKALE TANIK OLDU...
------------------------------
Mehmet ve Elif Sokullu çiftinin, peri masalını aratmayan düğünnüde, adeta zaman durdu. Davetliler sadece genç çiftin mutluluğuna tanıklık etti.
Siyaset ve iş dünyasından olduğu gibi, mesleklerinde markalaşmış Çanakkalelilerin davetli olduğu düğünde oluşan atmosfer dillere destan türden oldu.
ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Çanakkale den Avrupa' ya Pelet ihracatçısı Şakir Semizoğlu' nun  yeğenleri, kız kardeşleri Gülçin Semizoğlu'nun biricik oğlu Mehmet Sokullu, gönlünü kaptırdığı güzeller güzeli Elif ile Peri Masalı gibi bir düğünle dünya evine girdi.
Elif ve Mehmet ve çiftinin mutluluğuna tanıklık eden, siyaset ve iş dünyasından tanınmış isimler gibi,  Çanakkale' de mesleklerinde markalaşmış davetlilerin, gece boyu adeta zamanı durdurduğu, ne siyaset, ne de iş konuştuğu gözlendi.
İKİTDAR, MUHALEFET VE BASIN AYNI MASADA...
İktidar partili Milletvekili Ayhan Gider ve eşi, Ana muhalefet CHP' li vekil İsmet Güneşhan ve eşi , Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci İsmet Akıncı ve  Çanakkale Gazeteciler cemiyeti Başkanı olan eşi Hafize Akıncı, Elif ve Mehmet Sokullu çiftinin mutluluğuna ortak olan isimlerden sardece bazıları idi.
Siyaset ve Basın buluşmasının yaşandığı masada ayrıca, Çanakkale Savaşları, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir  de yer alan isimlerdendi.
Aynı masayı paylaşan isimlerin, gece boyu Çanakkale sohbeti yaptığı gözlendi.
DAMAT KARADENİZLİ OLUNCA...
ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Avrupa' ya Pelit ihracatçısı ağabeyi Şakir Semizoğlu, kendileri gibi Karadeniz kökenli olan yeğenleri Mhemet' in düğününde, Çanakkale' ye özgü müzik ve halk oyunlarının  yanı sıra, Karadeniz rüzgarı da estirdi.
Düğün sahibi Semizoğlu kardeşlerin Horonuna, davetlilen arasında bulunan İktidar partili Çanakkale milletvekili Ayhan Gider' de eşlik etti.
Cuma Deren
,