AK Partili Lapseki Belediyesi'nin bu yıl 38'ncisini düzerlediği Kiraz şenliğiyle renklenen ilçe sokaklarında, partilileri ile dolaşıp vatandaşlarla birebir sohbet eden Milletvekili Ayhan Gider dikkatleri üzerine topladı.
AK Parti Lapseki ilçe Başkanı Av. Namık Ergin başta olmak üzere, Gider' in Lapseki temaslarına İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder' de eşlik eden isimler arasındaydı.
ELELE GÖNÜL GÖNÜLE...
AK vekil Gider ve beraberindekiler Şenlik alanında yaya dolaştı. Milletvekili Gider' e ilgi gösteren vatandaşlar ve parti kurmayları ile elele yürüyüş anları böyle fotoğraflandı.
--------------------------------------- 
YAPIYORMUŞ GİBİ DEĞİL,
YÜREKTEN DOKUNUŞLAR…
LAPSEKİ’ DE Bİ DEĞİŞİK SİYASET
“VATANDAŞLA DA EL ELE, PARTİLİYLE DE…”
----------------------------------------
Beden dili şenliğe renklendirdi, ikramlık kirazlar ile ağızları tat kattı. Bu yıl 38’nci düzenlenen Lapseki Kiraz şenliğine, Ak vekil Gider’ in elele gönül gönüle siyaseti damgasını vurdu.
AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Lapseki sokaklarını yaya dolaştı, şehlik alanında vatandaşlar ile elele yürüyüp, partilileri ile sıcak fotoğraf kareleri oluşturdu.
Bu anlara tanıklık eden birçok partilisinin dilinden dökülen ise; “Yapıyormuş gibi değil, Yapıyor adam” ifadesi eşliğinde geldi.
Milletvekili Gider’ in, parti kimliğini bir kenara bırakıp; “Sizlerin vekiliyim. Sağcısı, solcusu, orta yolcusu.. Çanakkale bizim. Birlikte Çanakkaleyiz” şeklinde ifadelerle elele vatandaşlarla yürüdüğü gözlendi. 
Şenlik alanına, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Nejat Öner ve kurmay kadrosu ile gelen AK vekil Gider’e, Lapseki temaslarında AK Parti ilçe Başkanı Av. Namık Ergin’ de eşlik etti.
Kiraz üreticileri ile sohbet edip, bu yılki rekolteye ilişkin bilgi alan AK vekil gider, üreticinin sorunlarını dinledi, kalıcı ve çözüm odaklı çalışmalar yapacaklarının altını çizdi.
Katılımcılarının, yediden yetmişe, şenlik sayesinde yüzlerinin güldüğü gözlenen Lapseki sokaklarında, vatandaşların kendisine yürüyerek eşlik ettiği gözlenen Milletvekili Gider’ in, yaya dolaştığı alanlarda vatandaşlar ve partilileri ile sık sık elele verdiği, tebessümün ise yüzünden eksik olmadığı o anlarda, sürekli olarak: “Biz birlikte Çanakkaleyiz.” İfadesini tekrarladığı işitildi.           
Cuma Deren