Aylardır hazırlığını yapan ve  Maslak’taki Volkswagen Arena’da bir ilke atarak ilk kez dev sahne kuruldu. 5 bin kişinin katıldığı konser Türkiye tarihine geçti.
 YouTube’de seslendirdiği kendine has şarkıları, tarzı ve yaptığı programlarla kendinden söz ettiren Zeynep Bastık, yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca hayrana ulaştı.  Katarda düzenlenen dünya kupasında da sahne alarak  müziğini dünyaya duyuran Çanakkaleli başarılı sanatçı Zeynep Basyık bu kez de Türkiye’de bir ilke attı. Aylardır hazırlığını yaptığı Maslak’taki Volkswagen Arena’da sahne alan Bastık, bir ilke de imza attı. Volkswagen Arena’da daha önce benzeri görülmeyen dev bir sahne kuruldu. İlk kez kurulan bu sahne Türkiye’de bir ilk olurken   iki farklı sahne dekoru kullanıldı. Türkiye'nin en gelişmiş altyapısına ve Avrupa'nın en iyi akustiğine sahip Volkswagen Arena'da gerçekleştirilen iki bölümlük konserde Zeynep Bastık her bölüm için özel tasarlanmış sahne dekorlarıyla seyirci karşısına çıktı. 
5 Bin kişinin katıldığı konser Çanakkaleli Sanatçı ‘Ara’ şarkısı ile sahneye çıktı.  10 kişilik orkestrası ve 33 dansçı  ile gecede yıldız gibi parlarken  konser alanını dolduran binlerce kişi de  Bastık’ın parçalarına eşlik etti.  Dev sahne, göz kamaştıran dekoru ile konserin ilk bölümünde Zeynep Bastık ,  Youtube kanalında seslendirdiği parçaların yanı sıra Özcan Deniz'in ‘Dön Desem’ şarkısını da kendi yorumu ile seslendirdi. Bastık ayrıca  konserinin  ilk bölümde Amor Garibovic imzalı kendisi için tasarlanan  sahne kostümü ile sahneye çıktı.  İkinci bölüm ise  Bastık, özel olarak hazırlanan bir intro ile başladı. Sudi Etuz imzalı kırmızı bir kıyafetle sahneye çıkan Zeynep Bastık, Serdar Ortaç'ın ‘Sor’ şarkısını da ilk kez kendi yorumu ile  seslendirdi. Ülnlü sanatçının  Dansçıları da hayranlarından büyük alkış aldı. 
 
Yeni Şarkısını İlk Kez Dev Sahnede Hayranları İçin Seslendirdi
 
Ünlü şarkıcı Zeynep bastık çalışmaları üzerinde yoğunlaştığı ve bu yaz dinleyicileri ile buluşturmaya hazırlandığı yeni şarkısını da ilk kez dev sahnede seslendirdi.  Haziran’da çıkması beklenen ve ‘Eyvah’ ismini verdiği yeni şarkısını da hayranları ile paylaşan Zeynep Bastık, hayranlarının fikrini de sordu. Hayranlarından olumlu yanıtını alan Bastık Konserini de coşturdu.
 
 En Büyük Sahne
 
140 kişilik bir ekibin çalıştığı konserde görsel şovlar da büyük beğeni topladı. Volkswagen Arena'nın teknik alt yapısının da desteğiyle Avrupa standartlarında gerçekleşen organizasyonda Türkiye tarihindeki en büyük sahne kurulumu yapıldı. Zeynep Bastık'ın muhteşem performansıyla Volkswagen Arena'nın eşsiz atmosferinde unutulmaz bir gece yaşandı. Türk popunun en sevilen isimlerinden biri olan Zeynep Bastık, hayranlarını bir kez daha şaşırttı, coşturdu ve onlara unutulmaz bir konser armağan etti.
 
Ünlü İsimler Bastık’ı Yalnız Bırakmadı
 
Zeynep Bastık’ı Volkswagen Arena konserinde Edis, Murat Dalkılıç, Hazal Ergüçlü, Nazlı Bulum, Gazapizim, Çakal, Berk Atan, Kubilay Aka, Ali Çim gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.
 
Haber Merkezi