Devrim otomobili üretimi ile Otomotiv sektörüne adım atan ancak başarılı olunmayan projede seri üretime geçilememişti. Yıllarca bu  hayali ile  yaşayan Türk milleti yeni yerli ve milli aramasına kavuştu. Kendisine has tasarımı, özellikleri ve en çok beğenilen ve her biri Türkiye’nin renklerini  yansıtan Anadolu’ya has isimleri ile Togg artık Türkiye sokaklarında. Seri üretimine geçmeden  binlerce sipariş alan Toog Gemlik Mavisi rengi ile geçtiğimiz günlerde Kordon boyunda vatandaşların beğenisine sunulmuştu. Toog bu kez de Lapsekililerle buluştu.
Gemlik Mavisi rengi ile Kepez Belediyesi önünde park edilen milli gurura ilgi de yoğun oldu. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ile birlikte Togg’u Lapseki sokaklarında gezdirdi.  Lapseki sokaklarında turlanan Togg’a vatandaşlar yoğun ilgi gördü. Lapseki Belediyesinin önünden ayrıldıktan sonra Çınaraltı Meydanında vatandaşların ziyaretine açılan milli gurura 7’den 70’e herkesin ilgisi de yoğun oldu.
Togg’NİN Lapsekililerle buluşmasında emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz “Yerli ve milli teknolojimizin en gözdesi Togg otomobilimiz önce Belediyemiz sonra da  Çınaraltı Meydanında Lapseki’mizde halkımız ile buluştu. Devrim Otomobilinden sonra Türkiye'ye bu gururu yaşatan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz. Milli imkânlarla üretilen ülkemizin gururu Togg, ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Cuma Deren