"TBMM' ye MHP' li vekil Göndereceğiz"
Kalbi Vatan için atanlara seslendiğini vurgulayan İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, bir vesile ile kandırılıp, MHP' den kopanlara çağrı yaptı, şöyle dedi;
"KALKIN O KUMAR MASASINDAN!.."
Yıldırım, "Bir vesile ile, bir takım vaatler ile kandırılıp bizlerden ayrılan aklı selim arkadaşların, terör iltisaklı kumar masasını kabul etmediklerini yakinen biliyoruz." ifadelerini kullandı.
--------------------------------------
Kalkım' da MHP Coşkusu
---------------------------------------
MHP Çanakkale İl Başkanlığı, hafta sonu seçim çalışmalarına hız kattı. Geçtiğimiz Pazar Günü Yenice'nin Kalkım Beldesinde Miting düzenledi.
Ülkücülere seslenen MHP İl Başkanı; "Aday Belli Karar Net" diyerek, 14 Mayıs' da Çanakkaleli ülkücülerin sandıktan bir Bozkurt Milletvekili çıkarıp, 'Zillet' diye tabir ettiği Millet ittifakının hasaplarını bozacağını iddia etti.
TBMM' ye bir MHP' li Miletvekili gönderecelreni belirten Yıldırım, bir vesile ile partilerinden kopan ülkücülere çağrıda bulundu. Zillet diye tabir ettiği Millet ittifakının kurduğu masanın bir kumar masası olduğunu  söyledi;  "Kalkın artık o kumar masasından" ifadesini kullandı.
Yıldırım,  "Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ dır" dedi.
Kazananın, Cumhurittfakı olacağını da savunan Yıldırım; "14 Mayıs' ta açık ara farkla kazanacağız." diye konuştu.
Yoğun katılımın olduğu gözlenen miting, coşkulu şekilde gerçekleşti.
Kalkım mitingine; MHP İl Başakın Ali Tuğrul Yıldırım başta, MHP Milletvekili Adayları Sıtkı Keçeci ve Fatih Şahin, İl Genel Meclisi Üyesi Recai Ertan, MHP Kalkım Belediye Encümenleri Sabri Saraç, Ömer Şahin ve MHP Teşkilatları katıldı.
"Cumhurbaşkanımızı yanlız bırakmayacağız ve Çanakkale' den de bir MHP Milletvekilimizi de TBMM ye göndereceğiz." ididasını, MHP' nin Milletvekili adayları üzerine basa basa dile getirdi.
MHP' den Çağrı...
Kalkım mitinginde,  bir vesile ile, MHP' Çden ayrılan ülkücülere net çağrı geldi.
İl Başkanı Yıldırım; "Daha önce aramızda bizlerle siyaset yapan, bir vesile ile, bir takım vaatler ile kandırılıp bizlerden ayrılan aklı selim arkadaşların, terör iltisaklı kumar masasını kabul etmediklerini yakinen biliyoruz.
Kalbi Vatan için atan Çanakkaleli, Kalkımlı Hemşerilerimiz durumun ciddiyetinin farkındadır ve zillet masasına terör ortaklı masaya kesinlikle geçit vermeyecektir.
7' Lİ KUMAR MASASINDA, KUKLA GİBE DURANLAR..
Hdpkk, İp' iyle 7’ li kumar masasında  kukla gibi duranların, Çanakkale Ruhu’ nu anlamaları asla mümkün değildir.
MHP' den bir vesile kopan ülkdaşlarımız, atık okumar masasından kalkma vkati. Kalın o kumar masasından" diyerek, çağrıda bulundu.
Mitingde söz Alan Milletvekili Adayı Keçeci: kendisini takdim ederek, Çanakkale için durmaksızın koşacağını taahhüt etti.
Keçeci; "Aslolanın Vatan olduğunu' vurgulayarak, Cumhur İttifakının Zaferi açık ara gerçekleşecek ve Çanakkale nin bir MHP Milletvekili ile güçleneceğini vurguladı.
Cuma Deren