ÇTSO 6. Meslek Komitesi Üyesi Selçuk Arslan ve beraberindekiler Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret ederek, Çanakkale’nin kalkınması için beraber yapacakları çalışmaları değerlendirdiler.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve 6. Meslek Komitesi Üyesi Selçuk Arslan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve 2. Meslek Komitesi Üyesi Erkan Çetin ile Zeytindostu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Çanakkale Temsilcisi Mustafa Öz, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i makamında ziyaret etti.

Konuklar, Borsa Başkanı Deniz’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Ticaret Borsasının yapacağı çalışma ve projelere ilişkin misafirlerine bilgiler verdi. Borsadan beklenti ve taleplerini de dinleyen Başkan Deniz, Çanakkale Ticaret Borsası ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak; İlimizin öncelikli sektörlerini geliştirmek ve üyelerimizin ticari faaliyetleriyle ilgili sorunlara çözümler üretmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Değerli kardeşlerimin nazik ziyareti ve hayırlı olsun temennileri  için kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyarette Çanakkale tarımı ve tarıma dayalı sanayisi ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu. Kurumlar arası işbirliği kapsamında yapılacak çalışmalar istişare edildi.
 
Haber Merkezi