Gündoğdu Köyü ile Milli Eğitim takımları arasında oynanan final müsabakasının galibi olan Gündoğdu Köyü takımı, turnuvanın galibi oldu.
Yenice Belediyesi,  İlçe sporuna katkıda bulunmak ve vatandaşlar arasında kaynaşmayı sağlamak amacı ile Voleybol Turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya kurumlar ve Köyler başta olmak üzere ilçenin her bir yanından katılımlar sağlandı.  29 takımın katıldığı turnuva puanlama sistemi ile üç grupta oynandı. A-B-C gruplarında ilk iki sırada çıkan takımlar çeyrek final oynadı.  Çeyrek finalin ardından oynana yarı finalde rakiplerini deviren  Gündoğdu Köyü takımı ve Milli Eğitim Takımı Finalde Karşı karşıya geldi. Turnuvanın son aşaması olan  final karşılaşması ise önceki gün gerçekleştirildi.
Turnuvada Coşkulu Final
Turnuva’nın Finaline Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Belediye Başkanı Veysel Acer, daire amirleri ve taraftarlar katıldı. Final maçı öncesi üçüncü ve dördüncülük maçları oynandı. Oynanan müsabakalar sonucunda  Gündoğdu Akademi  üçüncülüğü, Reyan Bodur AL ise turnuvanın dördüncüsü oldu.  Üçüncü ve dördüncülük maçlarının ardından final karşılaşmasına geçildi. Finalde rakiplerini bir bir eleyen Gündoğdu Köyü ile Milli Eğitim Takımları karşı karşıya geldi.  Çekişmeli geçen ve taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde gerçekleşen final karşılaşmasında rakibine set vermeden 3-0 kazanan Gündoğdu Köyü takımı oldu.
Dereceye Giren Takımlara Madalyaları Verildi
  Gündoğdu Köyü Takımı 3-0’lık skoru ile tamamlanan final karşılaşmasının ardından ödül törenine geçildi. Düzenlenen törende  turnuvanın  Şampiyonu olan  Gündoğdu Köyü Takımının ödülünü İlçe Kaymakamı Musa Göktaş tarafından verildi.   İkinci olan Milli Eğitim Takımına ödüllerini Belediye Başkanımız Veysel Acar verirken; turnuvanın 3.’sü Reyan Bodur AL Takımını mağlup eden Gündoğdu Akademi Takımı ödüllerini Cumhuriyet Başsavcısı Halil Fevzi Erol takdim etti.  Turnuvanın Fair Play ödüllerine Reyan Bodur AL ve Dereboyu Gençlik Takımları layık görülürken ödüllerini Hakim Özlem Egemen Çavuşoğlu ve Cumhuriyet Savcısı Sergen Ünal takdim etti.
 
Şerife Erdem