Öğrenci ve veliler elde ettikleri gelirle tekerlekli sandalyeler alarak ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere  Biga Engelliler Derneği'ne bağışlandı.
Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Biga İlçesi  Sakarya İlkokulu'nda yapılan ‘Yerli Malı Kullanalım Yardım Eli Uzatalım’ projesi kapsamında , birinci sınıfı öğrencileri ve velileri okulda kurulan standlarda yaptıkları satışlardan elde edilen gelir ile engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye alındı. Yerli malı haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikteki  Satışlardan elde edilen gelirlerle alınan  1 adet akülü tekerlekli sandalye ve 2 adet tekerlekli sandalye öğrenciler tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere  Biga Engelliler Derneği'ne verildi.
Engelliler Derneğinde yapılan teslim törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törene bir konuşma yapan ve öğrencilere teşekkür eden Dernek Başkanı Havva Bacak, tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını dile getirdi.
 
Haber Merkezi