EYT' DE KAPI HALEN 'ARALIK'
AYLARDAN DA 'ARALIK'
Çağlayan şöyle dedi; "Eylül'dü, Ekim'di, Kasım'dı, ARALIK tı... İşte ARALIK ta geldi!"
MECLİSİ GÖREVE DAVET ETTİ
Emeklilikte Yaşa Takılanların sabrı, gücü, tahammülünün bittiğine dikkat çeken EYT Derneği Çanakkale Şubesi  Başkanı Murat Çağlayan;
"Bu kadar açıklama ve beyanattan sonra bir erteleme ve hayal kırıklığına kimsenin takati YOK! Madem ki artık sıra meclise geldi;
Asiller olarak Çalışma Bakanlığı ve  iktidar başta olmak üzere tüm Vekillerimize sesleniyor ve meclis tatile girmeden göreve davet ediyoruz . 
YENİ MAĞDURİYETLER YARATMADAN,
BİTSİN ARTIK 23 YILLIK MAĞDURİYET
Yeni mağduriyetler yaratılmadan,Bitirin artık bu 23 yıllık mağduriyeti, eziyeti,oyalamayın daha fazla, tüketmeyin vatandaşı! EYT Yasası geleCEK, olaCAK değil, Acil İCRAAT!" dedi.
----------------------------------------
EYT’ Lİ DE SON DURUMU ÖZETLEDİ
“Sabrı, Gücü, Tahammülü kalmadı”
----------------------------------------
Emeklilikte Yaşa Takılanların sabrı, gücü, tahammülünün bittiğine dikkat çeken EYT Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Murat Çağlayan; "Bu kadar açıklama ve beyanattan sonra bir erteleme ve hayal kırıklığına kimsenin takati YOK!” dedi.
Sıra Meclise geldi;
Çağlayan; “Bu haklı davada sıcak demeden, soğuk demeden, işinden izin alıp, yevmiyesi kesilip, senelik izni kesilip, mekanını dükkanını kapatıp, çocuğunun rızkından kesip yol parası yapıp mücadelelere gelen katılan, elini taşın altına koyan, federasyon ve derneklerine sahip çıkan ve emeği geçen tüm EYT' lilere selam olsun, Onlardan Allah razı olsun..” diyerek sözlerini sürdürdü.
BELGESELİ ÇEKİLECEK BİR DURUŞ SERGİLEDİK
EYT Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Murta Çağlayan, “Bu namuslu hak arayışımız ve mücadelemiz tarihte yerini almış ve bundan sonra davasında haklı ve mağdur olan kuşaklara da, kırmadan dökmeden sövmeden , hakaret etmeden nasıl hak aranacağı konusunda da örnek teşkil edecek ,hatta belgeseli dahi çekilecektir.
Başarı azim gerektirir. Azim ise irade.”  İfadelerini kullandı..
Gazeteniz VİTAMİN’  eözel açıklamada bulunan Çağlayan;  “Kazananlar hiç hata yapmayanlar değil, hakkı, hukuku, geleceği için asla vazgeçmeyenlerdir!
#EYTiçin GeriSayımBaşladı
Mecliste Aralık ayı içerisinde bütçe görüşmeleri, bugün 5 Aralık başlayacak 5-16 Aralık arası yapılacak. Daha sonra 24 aralığa kadar bir haftalık bir süre var. Meclis tatile çıkmadan EYT mağduriyetinin Meclise gelip 23 yıllık mağduriyetin Aralık ayında mecliste onaylanıp yeni mağduriyetler yaratılmadan çıkmasını bekliyor ve istiyoruz . EYT Ocak ayına kalmamalı” dedi.
EYT' DE KAPI HALEN 'ARALIK' AYLARDAN DA 'ARALIK'
Çağlayan,"Eylül'dü, Ekim'di, Kasım'dı, ARALIK tı... İşte ARALIK ta geldi!" diyerek, TBMM’’ yi göreve davet etti
Emeklilikte Yaşa Takılanların sabrı, gücü, tahammülünün bittiğinin alıtnıı çizen EYT Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Murat Çağlayan;
"Bu kadar açıklama ve beyanattan sonra bir erteleme ve hayal kırıklığına kimsenin takati YOK! Madem ki artık sıra meclise geldi;
Asiller olarak Çalışma Bakanlığı ve  iktidar başta olmak üzere tüm Vekillerimize sesleniyor ve meclis tatile girmeden göreve davet ediyoruz .
YENİ MAĞDURİYETLER YARATMADAN,  BİTSİN ARTIK 23 YILLIK MAĞDURİYET
Yeni mağduriyetler yaratılmadan, Bitirin artık bu 23 yıllık mağduriyeti, eziyeti, oyalamayın daha fazla, tüketmeyin vatandaşı! EYT Yasası geleCEK, olaCAK değil, Acil İCRAAT!" dedi.
Cuma Deren