Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Şehir Buluşmaları programı kapsamında Çanakkale’ye geliyor.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, yaptığı açıklamada; “Yarın Çanakkale’mizde coşkulu bir gün yaşayacağız. Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar, değerli milletvekillerimiz ve kıymetli MKYK üyelerimizden oluşan heyetimiz, merkezde ve tüm ilçelerimizde düzenlenecek çok sayıda programda ayrı ayrı hemşehrilerimizle buluşacak. Şehir Buluşmaları; bizi biz yapan, hemşehrilerimizle, vatandaşlarımızla, teşkilatlarımızla buluştuğumuz, kuruluş günlerimizi yaşattığımız önemli programlar. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

HER İLÇEYE BİR VEKİL!
 
AK Parti'nin 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Çanakkale Merkez ve tüm ilçelerinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Milletvekillerinin katılımlarıyla programlar gerçekleşecek. Bu kapsamda her ilçede bir milletvekili vatandaşlarla buluşacak. Taslak programa göre Milli Savunma Bakanı Hulusi kent merkezinde bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. Daha sonra Bakan Akar, Çanakkale Valiliğini ziyaret edip, Şehit ve Gazi Aileleri ile bir araya gelecek. Ardından İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye katılacak.
 
Merkez İlçede İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Ayvacık'ta Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Bayramiç'te Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Biga'da Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Bozcaada'da Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Çan'da Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Eceabat'ta Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ezine'de Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gelibolu'da Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Gökçeada'da Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Lapseki'de Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve Yenice'de ise Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunarak, vatandaşlarla bir araya gelecek.