Seçim startı verilmişçesine kurmay kadrosu ile sahaya inen AK Parti İl başkanı Naim Makas;
“AK Parti ailesinin mensupları olarak, Türkiye'mizin çeyrek asrına damga vurmuş kadrolarımızla ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz” dedi.
“Geleceğimizin Teminatı Gençlerimiz Yarınlarımıza Işık Tutuyor”
Gelibolu ziyaretleri kapsamında AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ve Gelibolu İlçe Başkanı Serhad Sürücü ile birlikte İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ve gençlerle de bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “Genç kardeşlerimizle birlikte şehrimize ve geleceğimize dair hasbihal ettik. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz yarınlarımıza ışık tutuyor, AK Gençlerimiz gurur kaynağımız” diye konuştu.
--------------------------------
KURMAY KADROSU İLE,
GELİBOLU’YA ÇIKARMA…
--------------------------------
Dünya devi 1915 Çanakkale köprüsü iki kıtaya, AK kadrolar ise iki kıtadaki gönüllere köprü olmaya kendini adadı. Aylardır, seçim startı almışçasına sahada temaslarını sürdüren, kalplere dokunan İktidar parti kurmayları, geçtiğimiz gün Gelibolu çıkarması yaptı.
AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki kurmayları, Gelibolu’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Çarşı Pazar gezdi, çat kapı esnaf ziyaretleri yaptı.
İlçedeki esnaflarla görüşen İl Başkanı Makas ve kurmayları, Gelibolu teşkilatı ile de düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Gündemi değerlendirip fikir alışverişinde bulunan il Başkanı Naim Makas; “AK kadrolarımızla adım adım Çanakkale'yi arşınlıyor, hemşehrilerimiz ve teşkilatlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Edeceğiz ” dedi.
Başkan Makas kurmayları ile birlikte bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere geldiği Gelibolu’ da,  İlçe Teşkilatı’nın da yer aldığı program kapsamında, çarşı Pazar gezdi, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Başkan Makas, çat kapı esnaf ziyaretleri sırasında, hem esnafın hem de vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Çözüm sunmak adına, notlar aldı.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve beraberindeki partili kadınlar, ilçedeki pazaryerinde hem de ev ziyaretlerinde Gelibolularla buluştu.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ve Yönetim Kurulu üyeleri ise ilçede hizmet veren genç esnafları ziyaret etti.
AK kadrolarla adım adım Çanakkale'yi arşınlamaya, hemşehrileriyle ve teşkilatlarla buluşmalara devam ettiklerini belirten İl Başkanı Naim Makas;
“Gelibolu ilçe programımız kapsamında; 3 Kademe İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte pazar ve çarşı esnafımızı ziyaret ederek sohbet edip hayırlı işler diledik. İlçe Başkanımız Serhad Sürücü, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, İlçe Belediye Meclis Üyelerimiz, İl/İlçe kademe yöneticilerimiz ile Gelibolu ilçemizdeyiz. AK kadrolarımızla adım adım Çanakkale'yi arşınlamaya, hemşehrilerimiz ve teşkilatlarımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz” ifadesini kullandı.
“Geleceğimizin Teminatı Gençlerimiz Yarınlarımıza Işık Tutuyor”
Gelibolu ziyareti kapsamında AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ve Gelibolu İlçe Başkanı Serhad Sürücü, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ve gençlerle bir araya geldi.
AK Parti İl Başkanı Makas; “Genç kardeşlerimizle birlikte şehrimize ve geleceğimize dair hasbihal ettik. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz yarınlarımıza ışık tutuyor, AK Gençlerimiz gurur kaynağımız” diye konuştu.
İlçede düzenlenen Daraltılmış Danışma ve İstişare Toplantısı’na da katılan Makas,  Toplantıda partililere seslendi, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, Çanakkale’ye yapılan yatırımlara dikkat çekti. Gelibolu ile ilgili son gelişmelere dair bilgiler aldı.
AK Parti Kurmayı Makas; “2023 hedeflerimiz doğrultusunda AK Kadrolar olarak tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışma programlarımız içerisinde İl/İlçe teşkilatlarımızla, danışma ve istişare toplantılarımızı da gerçekleştiriyor, notlarımızı alıyoruz. AK Parti ailesinin mensupları olarak, Türkiye'mizin çeyrek asrına damga vurmuş kadrolarımızla ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Cuma Deren