-ÇTB Meclis Başkanı Deniz yaptığı yazılı açıklamada : "Çanakkale Ticaret Borsasının Tüm Üyelerini Oy Kullanmaya Davet Ediyorum." Vurgusuyla dikkat çekti.Açıklamasının devamında :Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) üyeleri, Meslek Komiteleri ve Borsa Meclisi'nde kendilerini temsil edecek organ üyelerini seçmek üzere Pazar günü sandığa gidecek.Borsa seçim takviminin Merkez/Çanakkale İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlendiği bildirildi. Buna göre, ÇTB Meslek Komiteleri asıl ve yedek üyeliği ile Borsa Meclisi asıl ve yedek üyelerinin seçimi 6 Kasım 2022 Pazar günü Çanakkale Ticaret Borsası Hizmet Binası'nda  yapılacak. ÇTB' nin 7 meslek grubunda, 49'u Komite Üyesi ve 21’i Meclis Üyesi seçilmesi için 7 sandık kurulacak. Oy verme işlemi sabah saat 09.00'da başlayacak ve saat 17.00'de sona erecek. Seçim gizli oy, açık tasnif esasına göre gerçekleştirilecek. 
-DENİZ, ÇTB ÜYELERİNİ OY KULLANMAYA DAVET ETTİ-
ÇTB Meclis Başkanı Abdullah Deniz, ÇTB seçimlerinin yasal prosedür uyarınca, Çanakkale İlçe Seçim Kurulu Başkanlığınca gerçekleşeceğini belirterek, "Çanakkale Ticaret Borsası’nın tüm üyelerini 6 Kasım Pazar günü oy kullanmaya davet ediyorum" dedi.
Meclis Başkanı Abdullah Deniz, "Borsaların asıl görevi üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleklerin gelişimine katkı sağlamak, mesleki disiplin, ahlak, dayanışma ile üyelerin hak ve menfaatlerini korumaktır. Bu görev üyelerin kendi elleriyle seçtikleri temsilciler yani Meslek Komitesi ve Meclis üyeleri vasıtasıyla yürütülüyor. Üyelerimizi 6 Kasım Pazar günü oy kullanmaya davet ediyorum.  Üyelerimiz, sandığa giderek kendilerini en doğru şekilde temsil edecek kişileri seçerek, sektörlerin nabzının sağlıklı bir şekilde tutulabilmesini sağlayacaktır" dedi.Abdullah Deniz, "Reel sektörün doğru temsili Çanakkale’mizin ve Türkiye'nin gelişim hedeflerine ulaşmasına önemli katkı sağlayacaktır. Borsamız organ seçimlerinin Çanakkale iş dünyasına ve camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." İfadelerini kullandı. Haber Merkezi