Vali İlhami Aktaş, Gaziler günü nedeniyle Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi ve Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesini ziyaret etti.
 
Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer’ in de bulunduğu ziyaretlerde Vali İlhami Aktaş, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Doğan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem Şahin, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Sebahat Korkmaz Demir ve üyeleriyle bir süre sohbet ederek, 19 Eylül gaziler günü kutlayıp, minnet ve şükran duygularını iletti.
 
Gazilerimiz ve Şehit ailelerinin, devletin en değerli emanetleri olduğunu ifade eden Vali İlhami Aktaş, “Aziz vatanımızda hür, bağımsız ve huzur içinde yaşıyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.  Her zaman yanlarındayız. Mukaddes vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle kahraman gazilerimize de saygıyla ve minnetle anıyorum. Hayatta olan tüm Kahraman Gazilerimize ve Aziz Şehitlerimizin değerli yakınlarına sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.
 
Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade eden Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Doğan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem Şahin, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Sebahat Korkmaz Demir ve üyeleri,  Vali İlhami Aktaş’a ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
 
Haber Merkezi