Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Karainebeyli köyündeki çiftlik evinde Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ederken, detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Büyük yankı uyandıran çiftlik cinayetinde Arıkan’ın 36, şoförünün ise 34 yerinden bıçaklandığı otopside belirlendi. Cinayet bıçağının da tarlada bulunduğu bilgisine ulaşıldı. 

JASAT ekiplerince cinayet şüphelisi olarak İstanbul'da Tokatspor Kulüp Başkanı U.A. gözaltına alınırken, soruşturma geniş kapsamlı olarak devam ediyor. U.A.'nın sorgusunda suçlamayı kabul etmediği öğrenilirken, olay günü İstanbul'dan köydeki çiftliğine geldiği tespit edildiğine yönelik iddialar var. Şüphelinin otobüsle Gelibolu’ya geldiği, ardından taksiyle Karainebeyli köyündeki çiftliğe gittiği belirlendiği ileri sürüldü. Güvenlik güçleri en ince detayına kadar olayı araştırmaya devam ediyor.

Diğer yandan Nazmi Arıkan’ın şoförü Şerif Eker, Beykoz'da Mahmut Şevket Paşa Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı. Selam Camii'nde öğlen namazı sonrasında köy mezarlığında toprağa verildi. Arıkan’ın cenazesi ise ikindi namazı sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığında defnedilecek.