Haziran ayı mesaisini, çifte operasyonla tamamlayan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi,  binlerce adet sentetik uyuşturucu ecza maddesi ele geçirdi.
Operasyon kapsamında; Sentetik uyuşturucu üretip piyasa sürdüğü belirlenen zanlıyı, cezaevine gönderdi.

SEVKİYAT YÖNTEMLERİ DEŞİFRE OLDU...
Hassas burunlu dedektör köpeğin de görev aldığı 'Antisentetik' isimli operasyonda ele geçirilen, uyuşturucu yapımında kullanılan onlanca paket sentetik ecza maddesinin,  Çanakkale' ye gelişine aracılık edenler gibi,  izlenen yasa dışı yolun opeasyon kapsamında deşifre edildiği edinilen bilgilerden.

----------------------------------------
 ALKIŞLAR,  KOM  ŞUBE' YE...
----------------------------------------

Yasadışı yöntemler ile, kaçan sağlama girişimine, Çcnakakle Polisi 'Antisetetik' isimli operasyon ile dur dedi..
5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan, Uyuşturucu ile Mücadele' ye, hergününü sokaklarda 'suç' peşinde mesaisi ile sürdüren KOM Şubesi, Haziran ayı mesaisini, çifte operasyonla tamamladı.
Suç ve suçluya, göz açtırmamaya yeminli KOM Şubesi, binlerce aed Serntetik uyuşturucu ecza maddesi ele geçirdi. Uyuşturucu üretip, piyasa sürmekle suçlanan bir kişi, tutuklanıp cezaevine gönderildi.

HER TÜRLÜ KAÇAKÇILIĞA;  'DUR'
KOM Şube Müdürlüğü, Haziran ayı mesaisini de, yine sokaklarda, suç ve suçlunun peşinde tamamladı.
Kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmada, iki şüphelinin  üzerind, 100 dal doldurulmuş sigara, 1200 dal boş bandrolsüz makaron ele geçirildri,  ilgili karara istinaden kaçak ürenlere el konuldu.
Cumhuriyet Savcısının talimatı ile  şahıslar hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapıldı.

BİNLERCE ADET, SENTETİK ECZA
Çanakkale' de uyuşturucu ile mücadele kapsamında, gecelerini gündüz eden KOM şubesi ekipleri, bir süredir takibe aldıkları zanlıyı, 'Antisentetik' adı verilen operanyon ile etkisiz hale getirdi.
Kelimenin tam anlamıyla,  bir uyuşturucu laboratuvari kurduracak ecza maddesi ile enselenen zanlı, bu sırada şok geçirdi.
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında,bir süredir takibe alınan zalının üst ve eşya araması z-sırasında;
3024 adet Smyra Sentetik Ecza maddesi, 21 adet Xanax Sentetik Ecza maddesi, 6 adet Regapen Sentetik Ecza maddesi ele geçirildi.
Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak,  suçundan hakkında yasal işlem başlatılan zanlı, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanıpy cezaevine konuldu.

Cuma Deren