Sosyal medya paylaşımları ile Çanakkale gündemine adeta damga vuran ÇTSO başkanı, kaleme aldıklarının kişisel görüşleri olduğunun atını çizdi.
"Basın dahil hiçkimse son derece şeffaf yönetilen ÇTSO ve meclisiyle bu görüşleri bütünleştirmesin." çağrısı yaptı.
Çanakkale'nin tek sorununun tepkisizlik olduğunu , Paylaşımlarının nedenini soran Gazeteniz VİTAMİN' e özetleyen işadamı Semizoğlu, tarih verdi..
6 AY İÇİNDE GİDECEK..
Paşlaşımına konu danışmana ilişkin görüşlerini aralıksız tekrarlayacağının da altını çizen Semizoğlu; "TEPKİSİZ KALMAYACAĞMI, TEPKİMİ ÇANAKKALEM İÇİN GÖSTERECEĞİM. O DANIŞMAN 6 AY İÇİNDE ÇANAKKALE'DEN GİTMİŞ OLACAK.
O danışman 6 aya kadar gidecek. Memleketlisi olanların  bir şeyi yok iken, onun sayesinde şimdi çok şeyleri var." şeklinde bir ifade ile, hafta başında (13 HAZİRAN PAZARTESİ, BU GÜN) bu konuya değinecek bir paylaşımda bulunacağını söyledi.
--------------------------------- 
ÇTSO Başkanı Net Konuştu;
"GÖRÜŞLERİM BANA AİT,
TEPKİM ÇANAKKALEM İÇİN..."
--------------------------------
Gazeteniz VİTAMİN, bir anda yanıt aratan sorulara yol açan paylaşılarının nedenini,  ÇTSO Başkanına sordu, Başkan Selçuk semizoğlu açık açık konuştu;"ÇANAKKALEM İÇİN TEPKİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİM" dedi.
İşadamı Semizoğlu, Çanakkalenin tek sorununun bulunduğunu,  onun da tepkisizlik olduğunu savundu.
Paylaşımlarnın, başkanlığnı yaptığı ÇTSO' ile bütünleştirilmemesini de isteyen  Semizoğlu;
"Payşlaşımlarımda kurduğum cümleler, tamamen kişisel görüşlerim, Çanakkalem için gösterdiğmi tepkim" vurgusu yaptı.
Geçtiğimiz Cuma günü, öğle saatlerinde Sosyal medya paylaşımı ile Çanakkale gündemine adeta damga vuran ÇTSO başkanı, yaptığı 'danışman' çıkışı ile, 'Kim bu tdanışman?' sorusuna yanıt arattı.
Kamuoyu, danışmanın kim olduğu sorusuna yanıt aradığı saatlerde, ÇTSO başkanı da olan işadamı Semizoğlu, ikinci bir paylaşıma imza attı. Böylelikle; yanıtı merak konusu  soruları daha da çoğalttı.
Büyük harflerle kaleme aldığı tepkisini öilk paylaşımında; ; "HER FIRSATTA TÜRKİYENİN MANEVİ BAŞKENTİ DEDİĞİNİZ YER MEMLEKETİM ÇANAKKALE DANIŞMANLA YÖNETİLMEYİ HAKETMİYOR.." diyerek gösteren Semizoğlu, ardından da eleştirdiği 'danışman’ dan bahisle;  "KİM ÜZERİNE ALINIYORSA..." diye gösterenn Semizoğlu, 'neden bu çıkış?' sorusu üzerine tarih verdi..
6 AY İÇİNDE GİDECEK..
Paşlaşımına konu danışmana ilişkin görüşlerini aralıksız tekrarlayacağının da altını çizen Semizoğlu; "TEPKİSİZ KALMAYACAĞMI, TEPKİMİ ÇANAKKALEM İÇİN GÖSTERECEĞİM. O DANIŞMAN 6 AY İÇİNDE ÇANAKKALE'DEN GİTMİŞQ OLACAK"  dedi.
BİRİNİN YANKILARI BİTMEDEN, BİR  DİĞERİ...
Paylaşımlarının nedenini soran Gazeteniz VİTAMİN' e konuşan Semizoğlu, gemilerini yaktığını, üzülerek gördüklerine artık hiç bir şekilde tepkisiz kalmayacağını vurguladı.
Semizoğlu, ilk paylaşımı ile, 'kim bu danışman?' sorusuna yanıt arıattığı gün, ikinci bir paylaşıma daha imza attı. 
İşadamı Semizogğlu, geçen cuma günü kişisel sosyal medya hesabından ikinci bir paylaşımda bulundu.
Semizoğlu paylaşımında; "Yarında kim ne istedi , kim (NE İSTEDİNİZDE  VERMEDİK ) açıklaması var.
Hadi bakalım kim çiğ yemiş kim ne yapıyor.
Bu arada, bunlar sadece şahşımın yani Selçuk Semizoğlu’nun kişisel görüşleridir.
Basın dahil hiçkimse son derece şeffaf yönetilen ÇTSO ve meclisiyle bu görüşleri bütünleştirmesin." ifadesini kullandı.
SORUNUMUZ , TEPKİSİZLİK..
Çanakkale'nin tek sorununun tepkisizlik olduğunu , Paylaşımlarının nedenini soran Gazeteniz VİTAMİN' e özetleyen işadamı Semizoğlu;
"O danışman 6 aya kadar gidecek.Memleketlisi olanların  bir şeyi yok iken, onun sayesinde şimdi artık çok şeyleri var." şeklinde bir ifade ile, hafta başında (13 Haziran pazartesi günü, bu gün)  bu konuya değinecek bir paylaşımda daha bulunacağı bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Erdem Sürek