İl Başkanı Naim Makas, İl Yöneticilerimiz ile birlikte Çan ilçesinde bir dizi temas ve ziyaretler gerçekleştirdi. Makas ilk olarak, Karakoca Köyü Muhtarı Enver Keçili’ye eşi Fatma Keçili'nin vefatı sebebiyle taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerinde bulundu. Daha sonra parti ilçe kurucularından Mehmet Sezen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Makas’a Çan İlçe Başkanı Ömer Şahin, İl ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Makas, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, İlçe Başkanı Ömer Şahin ile birlikte esnafları ziyaret etti. Başkan Makas, esnaflarla sohbet edip, istişarelerde bulundu. Akşam ise geçmiş dönemde görev yapmış belediye başkanları, geçmiş dönemlerde görev almış belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleriyle birlikte teşkilat iftarında bir araya gelindi.

İftar programında bir konuşma yapan Başkan Makas, “Müstesna bir ayın müstesna bir gününde iftar sofrasında sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 3 yıldır bu şekilde iftar sofraları kurulmadı. Bunun özlemiyle bu Ramazan ayında güçlü bir şekilde teşkilat programları gerçekleştirdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu tablo Türkiye’nin tablosu. Bu tablo hamurunun sizlerin yoğurduğu mayasını hep beraber attığımız çok kıymetli bir tablo. Bu tabloyu aramak istemiyoruz. Bu tabloyu yine birlik ve beraberliğimizle istişarelerimizle gönül birliğiyle koruyup, kollayıp yine hep beraber büyüteceğiz. Bu tablo ve manzaraya can veren her kim varsa, yine onlar sahip çıkacak. Bugün seçim yok. Yarın da seçim yok. Erken seçimde yok. Seçim yasasında bir revizyon yapıldı. Bu demek oluyor ki en az bir yıl seçim yok. Fakat teşkilatlarımızla beraber yarın seçim varmış gibi aynı kararlılıkla bizler çalışmak zorundayız” dedi.

Daha sonra Başkan Naim Makas, teşkilatla istişarelerde bulundu. Ardından teravih namazında Hacılar Köyündeki vatandaşlarla ile bir araya gelerek, Maltepe Köyünü ziyaret etti.

 


Kaynak: Haber Merkezi