MHP İl Başkanı Yıldırım ve Merkez ilçe Başkanı Özel, Aynı oktandan hayli yüksek ses verdi.
'Zillet' diye isimlendirdiği Millet İttifakına üstü kapalı, destek verenlere ataş püsküren Yıldırım, çarpıcı bir vurgu yaptı;
"BİZDEN GÖRÜLÜP, ZİLLETE OY VERENLER..!"

Yıldırım şöyle dedi; "Sosyal Medya mecrasında atıp tutan, hedef şaşırtmaya çalışan, bizden görünüp, zillete oy verenler, masumu oynayıp cambazlık peşinde koşanlar, biz gerçekte ne olduğunu çok yakinen biliyoruz, sizde biliyorsunuz…"
Özel ise; "Dört bir yanımız fırsat kollayan ipsiz sapsız ile doluyken kısır çekişmelerle uğraşacak da kaybedilecek de zamanımız yoktur.Önemli olan makamlardan güç almak değil görevini layıkıyla yapmaktır" ifadelerini kullandı.

---------------------------------------
MHP Kurmaylarından, 'Zillet'e destek verenlere;
"AYLIK OTLARI, KÖKÜNDEN KOPARILACAKTIR.."
---------------------------------------

MHP Kurmayları, 'Zillet' diye isilendirdiği Millet ittfikana üstü kapalı destek veren, kendilerindenmiş gibi görünenlere ateş püskürdü.
İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım; MHP' yi karıştırmak için cambazlıkta sınır tanamıyanlar olduğuna dikkat çekti, onların birer ayrık otu olduklarını ve kökünden koparılacaklarını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il başkanı Ali Tuğrul Yıldırım ve Merkez ilçe Başkanı Mehmet Özel, ortak tespitte bulundu, kurşundan ağır sözlere imza attı.

'MASUM GÖRÜLÜP, CAMBAZ OLANLAR'
İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım; "Sosyal Medya mecrasında atıp tutan, hedef şaşırtmaya çalışan, bizden görünüp, zillete oy verenler, masumu oynayıp cambazlık peşinde koşanlar, biz gerçekte ne olduğunu çok yakinen biliyoruz, sizde biliyorsunuz…" diyerek isim vermeden İYİ Parti'ye ve dolayısıyla Zillet diye isimlendirdiği Mlilet ittifakına üstü kapalı çalışanlara çıkıştı.
MHP Merkez ilçe Başkanı Özel ise; "Dört bir yanımız fırsat kollayan ipsiz sapsız ile doluyken, kısır çekişmelerle uğraşacak da kaybedilecek de zamanımız yoktur.
Önemli olan makamlardan güç almak değil görevini layıkıyla yapmaktır" ifadelerini kullandı.
 İl Başkanı Ylıdrımı; "Zillet, Meclis Üyesini arayıp; 'Siz çıkın, Cumhur İttifakını yıkacağız, size oy vereceğiz' derken, Kimler oradaydı?
Bu kirli tezgahı Kimler kumanda ediyordu?..' " sorusuna yanıt aradı ve şöyle devam etti;
"Tabiki biz bunların isim isim, yer yer, saat saat, tüm detaylarına sahibiz…
Bütün bunlara çanak tutup, tempo tutup, kirli tezgahları ve siyasi ikballeri için kargaşadan pay  çıkaracağını zannedenler, çok iyi bilmelidirler ki:
'MHP ve Milliyetçi Ülkücü Hareket; dalları üzerinde yeşertilmeye çalışılan tefrika yapraklarını ve dibinde bitirilmeye çabalanan ayrık otlarını kökünden koparacak, onları tarihin öğüten değirmenine havale edecektir… Kimse bizi kendisiyle karıştırmasın!.." uyarısında bulundu.

"BİR TARAFTA ZİLLET, BİR TARAFTA İHANET..."
MHP Merkez ilçe Başkanı Mehmet Özel ise; "Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Ülkücü Hareketin kıymetli mensupları değerli dava arkadaşlarım.
Ülkemizin içinden geçtiği durum ortadadır.Bir taraftan zillet diğer taraftan ihanet kol gezmektedir." vurgğsuuyapıt.
Özel, sözlerini şöyle sürdürdü; "Dört bir yanımız fırsat kollayan ipsiz sapsız ile doluyken, kısır çekişmelerle uğraşacak da kaybedilecek de zamanımız yoktur.
Önemli olan makamlardan güç almak değil, görevini layıkıyla yapmaktır.
Makamlar ve görevler hepimiz için gelip geçici. Baki olan teşkilattır. Bu sebeple biz ülkücülerin asli görevi; koşulsuz şartsız Liderimiz Devlet Bahçeli beyin talimatları doğrultusunda üç hilalli sancağımızın altında bir olmak iri ve diri olmaktır."
Özel, sözlerini bir çağrıya imza atarak noktaladı; 
"Hal böyleyken siz değerli dava arkadaşlarımı sükunete ve teşkilatımıza zarar verecek eylem ve söylemlerden sakınmaya davet ediyorum."

Erdem Sürek