Çanakkale Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerin görüşüldüğü, raporların sunulduğu Kent Konseyi Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Çanakkale Kent Konseyi Genel Kurulu, dün, Belediye Çalışanları Eğitim Sosyal Tesis ve Rekreasyon Alanı Ercan Adsız toplantı salonunda yapıldı. , faaliyet raporu ve mali raporun sunumunun yanı sıra Sanat Sokağı Çalışma Grubu raporu da görüşüldü. Görüş  ve önerilerin sunulmasının ardından genel kurul sona erdi.   Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Evren Kızoğlu, covid- 19 rahatsızlığı nedeni ile genel kurula katılamazken temsilcilere Konseyin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Genel Kurul divanın oluşturulması ile başladı. Divanda, İbrahim Yerli, Sevimay Çanlıoğlu, Didem Gürdoğan yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından   faaliyet raporu ve  mali rapor Kahraman Uzan tarafından sunuldu. Genel Kurulda, faaliyet raporu ve mali raporun sunumunun yanı sıra Sanat Sokağı Çalışma Grubu raporu da görüşüldü. Görüş  ve önerilerin sunulmasının ardından genel kurul sona erdi.
Cuma Deren