Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Doğan Demir’in basınla bir araya geldiği toplantıdaki konuşmalarının cımbızlanarak alınmasına sitem eden Özsüer şu ifadelere yer verdi; “Geçen hafta Genel Başkan yardımcımız Doğan Demir’in şehrimizi ziyaretinde Çanakkale 1915 köprüsü ile ilgili acıkmalarını diline dolayan ve köprüyü sanki babaları yapmış gibi davranan Ak Partili yöneticileri izana davet ediyorum. Köprü babalarının malı değil devletimizin malıdır. Ben geçen hafta yaptığım konuşmam da en başta köprünün yapımında kimin emeği varsa, kim bu ülkede taş üstüne taş koymuşsa Allah ondan razı olsun, teşekkür ediyoruz diye sözlerime başladım. Ama onların işleri algı olduğu için yine algı peşinde ucuz siyaseti tercih ettiler.
 
‘’DENİZE GÖMECEĞİZ SİYASİ BİR İDDİADIR’’
 
Ben bu iktidarın ülkeyi getirdiği vaziyetten bahsederek 20 yıldır yağ, mazot kuyruklarından siyaset yapanlar şimdi ülkemizi bu kuyruklara mahkum ettiler diyerek bu hafta açılışı yapılacak olan Çanakkale 1915 köprüsünden bu iktidarı denize gömeceğiz ifadelerini kullandım. Bu bir siyasi iddiadır. Denize dökmek gibi bir ifadem asla ve kata olmamıştır.”
 
Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’in de bu köprü bu iktidarın son büyük açılışı olacak ifadesini kullandığına dikkat çeken Özsüer sözlerine şu şekilde devam etti; “İşleri güçleri algı olan bu zihniyet maalesef haddi aşan cümleler kullanarak bu ifadeleri kullanan köprüden geçerse ‘hayisyetsizdir’ gibi bir söylemde bulunmuştur. Siz kim oluyorsunuz da köprüden geçenlere haysiyetsiz diyecek kadar alçalıyorsunuz? Koltuklarınız emanettir mühim olan hoş bir sada bırakmaktır. En başında dürüst olacaksınız, o acıkmaların video kayıtları da mevcuttur. Eğer biraz siyaset üslubunuz var ise alırsınız o videoyu tekrar izlersiniz. Ben açılıştan bir gün sonra teşkilatımla birlikte yaklaşık 15 araçlık konvoy ile köprüden geçtim, yine geçeceğim, hep geçeceğim. Orada yaptığım açıklamada da en başta emeği olanlara teşekkür ettim. Bizim köprünün  yapılması ile bir sorununuz yok, yapılma şekli, geçiş garantisi ve sizlerin köhne zihniyeti ile bu ülkeyi getirdiğiniz durum ile sorunumuz var. Vatandaşlarımızın ne zaman köprüyü kullanıp ne zaman kullanmayacaklarına karar verecek merci sizler değilsiniz.”


Kaynak: Haber Merkezi