MHP eski Merkez ilçe Başkanlarından İbrahim Tayfun Uğur, İYİ Parti Çan ilçe başkanı Mustafa Kılıç’ ın, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımına çok set sözlerle karşılık verdi.
Partililerinin ‘Yaşlı Kurt’ diye hitap ettiği MHP’ li Uğur, İYİ Partili Kılıç’a “Mecliste size HDP  ve PKK’ya gönül vermiş insanların oylarıyla o koltuklarda oturuyorsunuz diyen, HDP’ liye ‘size yine it havlamış’ diyen, HDP’ liye ‘size sokağın çöpçüleri’ diyen CHP’liye cevap veremeyen sizsiniz.” hatırlatması yaptı.
‘BURASI KÜRDİSTAN’ DİYENLERE,
“PİŞKİN PİŞKİN SIRITANLAR!..”
‘ip’ diyerek kısalttığı İyi Parti Çan ilçe başkanı Kılıç’a,  “Burası Kürdistan diyen ahalinin karşısında pişkin  pişkin sırıtan ve ona hak ettiği cevabı veremeyen sizin başkanınız.” Çıkışı da yapan Uğur: “Ne ararsan, hepsi sizde” dedi.
------------------------------------------
İYİ PARTİLİ KILIÇ BİR SÖZ ETTİ,
MHP’ Lİ UĞUR KÜKREDİ…
“NE ARASSAN. HEPSİ  SİZDE!...” 
-------------------------------------------
MHP kurmayı İbrahim Tayfun Uğur, İYİ Parti Çan ilçe Başkanı Mustafa Kılıç’ın sözleri üzerine, çok sert sözler etti. İYİ Parti’ yi  CHP’ nin uydusu olmakla suçladı.
MHP’ li Uğur, Kılıç için; “CHP ağzı ile konuşup CHP’nin uydusu olan sizsiniz.” ifadesini kullandı.
İYİ Parti Çan ilçe Başkanı Kılıç, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir açılamada bulunmuş,
MHP Çan ilçe Başkanı Halil Turhan’ ı, insanları kutuplaştırma ve ayrıştırma gibi söylemlerde bulunduğunu ileri sürmüştü.
Partisine ilişkin sözlere çok sert ifadeler ile karışlık veren isim, MHP kurmaylarından İbrahim Tayfun Uğur oldu.
 Uğur; “Ey Çandaki utanmaz sıkılmaz (İP)’li Mustafa Kılıç barajı aşamadığınız halde, kuyruğuna tıkılıp gittiğiniz CHP sayesinde meclise giren siz siniz. Mecliste size HDP  ve PKK’ya gönül vermiş insanların oylarıyla o koltuklarda oturuyorsunuz diyen HDP’liye size yine it havlamış diyen HDP’liye size sokağın çöpçüleri diyen CHP’liye cevap veremeyen sizsiniz .
Burası Kürdistan diyen ahalinin karşısında pişkin pişkin sırıtan ve ona hak ettiği cevabı veremeyen sizin başkanınız.
Çanakkale merkezde Kent Konseyi seç iminde eşi HDP’li adayı destekleyen kişiyi Milletvekili yapan siz siniz. Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın diyen sizsiniz, onunla kahvaltı yapmayı planlayan siz in başkanınız.
Pkk destekçisi TTB’ ne destek veren sizin başkanınız. Türk devleti katildir yıkılmalı diyen eski HDP’li vekile aramıza hoş geldin diyen sizin başkanınız.
Yerel Seçimlerde birçok yerde aday çıkarmayıp HDP’ nin seçimi kazanmasına yol açan sizsiniz. Ayda dört kere ABD büyükelçisi ile görüşen sizin başkanınız.”  diyerek seslendi.
Ak Partinin kuruluşunda yer alıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, aylarca Anadolu’ yu gezip, . Erdoğan’ a her gittiği yerde methiyeler dizenin,  ondan sitayişle bahseden ismin de, İP diyerek kısalttığı İyi Parti Genel başkanı olduğunu anımsatan Uğur, Çan ilçe Başkanı Kılıç’a; “ Tüm bu  bahsettiklerim, sizin başkanınızın bir zaman ki hali..
Şehidimizin yakınına, küfür ve hakaret eden sizsiniz. Tepki gösterenlere de argo dilde hakaret eden de, sizin başkanınız.
CHP ağzı ile konuşup CHP’nin uydusu olan sizsiniz.
Bir davası ideolojisi olmayan bu güne kadar beş parti değiştirmiş talimatla konuşan %3-7 lik muhafazakar oyları maniple edip CHP ve HDP’ ye eklemeye çalışmakla görevli bir kadının peşine takılıp giden sizsiniz. Daha sayayım mı?
Feto’nün siyasi ayağı araştırılsın diyorsanız araştırılmaya önce kendinizden başlayın.
Mazot, altın, dolar uçtuğunda sevinen düştüğünde üzülen sizsiniz.
Sizin ağa babalarınızın sizin de içinde yer aldığınız, yedili ganyani ülke yönetimine getirip bize eski yokluk günlerini tekrar yaşatmak işitiyor ama eski Türkiye artık yok.
Allahımıza şükürler olsun ülkemizde her şey bol miktarda var buna rağmen suni kuyruk algısı yaratıp, Milletvekilimizi tedirgin etmek isteyen sizlersiniz. Daha Sayayım mı?
Hala daha çıkıp utanıp sıkılmadan birde konuşuyorsunuz.” İfadelerini kullandı.
Cuma Deren