Yaptığı çalışmalarla hem Organ Bağışına dikkat çeken, hem de dönür organizasyonları ile organ bekleyen hastalara umut olan İl Sağlık Müdürlüğü Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinasyon Ekibi geçtiğimiz yıl organ bağışında ikinci olurken gösterilen bu başarıya kayıtsız kalmayan Sağlık Bakanlığı da organ Nakli Merkezine teşekkür belgesi verildi. 
Bir başka hastanın hayatta kalabilmesi için son derece önem taşıyan organ Bağışına yönelik gerçekleştirilen etkinlikler, yapılan açıklamalarla hem Çanakkale’de hem de ülke genelinde  farkındalık oluşturan ve  beyin ölümlerinde en çok  bağışın olduğu Çanakkale’de Organ Nakli Koordinasyon Merkezi  geçtiğimiz yıl ikinci olmuştu. Hayat kurtaran bağışlara imza atan  Organ Nakli Koordinatörlüğüne bir teşekkür de Sağlık Bakanlığından geldi. Yapılan donör organizasyonları ile organ bekleyen hastalara umut oldukları için Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi  yönetimi, yoğun bakım ekibi ve organ nakli koordinatörlerine  Sağlık Bakanlığı tarafından teşekkür belgesine layık görüldü.
Geçtiğimiz yıl Türkiye 2.’si olan Organ Nakli Koordinatörlüğü, Sağlık Bakanlığı tarafından donör organizasyonları ile organ bekleyen hastalara umut oldukları için  Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi    Organ Ve Doku Bağış Koordinatörlüğüne, Yoğun Bakım ekibine, destekleri için de yöneticilerine teşekkür belgesi gönderildi. Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk tarafından Başhekim Op. Dr. Hasan Keser ve Organ Nakli Koordinatörleri z Uz. Dr. Azem Ülkü, Emine Karakaya ve Gönül Pınarcıoğlu’na teşekkür belgeleri takdim edilerek özverili çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür edildi.
Şerife Erdem