CHP Parti Okulu 19-20 Şubat tarihlerinde Çanakkale’de üyelerin temel siyasi eğitimini gerçekleştirerek, farklı ilçelerden gelen üyeleri bir araya getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu’nun Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği üyelerin temel siyasi eğitiminin Çanakkale’deki uygulamasına, Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ve Çanakkale- Balıkesir’den sorumlu Parti İçi Eğitim Birimi Üyesi Serpil Ejder de katılarak ders verdi. Ayrıca eğitime Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP Milletvekili Özgür Ceylan, YDK Üyesi Serdar Soydan ve Çanakkale Belediyesi siyasi başkan yardımcıları da ziyaret ederek desteklerini ve başarı dileklerini ilettiler.
CHP Çanakkale İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Eğitim süresince gerçekleşen atölye çalışmalarında katılımcıların de aktif katılım gösterdiği eğitimde; CHP Tüzüğü, CHP Programı, CHP Tarihi, Sosyal Demokrasi, İletişim ve Halkla İlişkiler konularında eğitimler verildi. İkinci gün işlenen Sosyal Proje Tasarımı dersinin ardından katılımcılar, ekiplere ayrılarak seçmenin bir sorununu çözecek sosyal projeler tasarladılar. Katılımcılar, tasarladıkları projeleri hayata geçirdikten sonra belgelerini almaya hak kazanacaklar.
CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı; Parti Okulunda CHP’ye kadrolar yetiştirdiklerini, mevcut kadroları bilginin ışığında daha da güçlendirdiklerini ve seçmenlerin sorunlarına somut çözümler üreterek CHP’yi iktidara taşımayı hedeflediklerini aktardı.
Haber Merkezi