Üç yıldan bu yana fuara katıldıklarını belirten Genel Müdür Erdinç Urel “Geçen sene yapılamayan EMITT fuarına, bir yıl aradan sonra Cura Hotel olarak katıldık. Tabii ki EMITT fuarının etkinliğini ve büyüklüğünü tartışmak söz konusu değil. Böyle büyük bir fuarda Cura Hotel olarak yer almak bizim için çok önemliydi. Kendi prestijimiz açısından, otelimizi tanıtma açısından. Cura Hotel beş yaşında. 3 yıldan bu yana da bu fuara katılıyor. Bilinilirliğimizi arttırma çabası içerisindeyiz. Misafir kalitemizi yükseltme çabası içerisindeyiz. Hizmetimizi daha iyi nasıl verebiliriz onun düşüncesi içerisineyiz. Cura Hotel kalan süreyi iyi geçirdi. Bundan sonraki süreçte de daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Kasım ayı ile 18 Mart sürecine kadar genelde kurumsal misafirlere hizmet verdiklerini dile getiren Urel “Pandemi sürecinde uzak doğulular gelmedi Çanakkale’ye. Dolayısı ile 18 Mart’tan sonra, kültür turları ile Çanakkale’ye gezmeye gelmek isteyen münferit misafirlerimiz oluyor. Onlara hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.
 
Son dönem Çanakkale’ye gurbetçi Türklerin ilgi göstermeye başladığını da ifade eden Urel “Çanakkale’nin Türk tarihi açsından çok önemli bir yeri var. Çanakkale buram buram tarih kokan bir yer. Bunu herkes biliyor. Kendi imkanları ile gelen şehitlikleri gezen kişiler kendi çocuklarına da şehitlikleri, bu vatanın milletin nasıl kurtarıldığını göstermek istiyorlar. Son dönem özellikle gurbetçi Türklerimiz çok gelmeye başladı. Gurbetçi Türklerimiz özellikle Çanakkale’ye 3. Kuşak ve 4.kuşağı getiriyorlar. O çocuklar yurt dışında yaşadıkları için yaşayamadıkları duyguları yaşatmak için gurbetçi Türklerin de Çanakkale’ye yoğun ilgisi var” diye konuştu.
 


Kaynak: Haber Merkezi