KARŞISINDA ÖN İLİKLEYEN ÇOKTU
'MEMLEKET' DEDİ, ONA İLGİ BİTTİ..!
EMİTT2022 için kurulan Bayramiç standını her ziyaret edene, hediyeyi CHP' li Başkan Uygun verdi.
Bir ziyaretçiye sıra gelince, CHP' li Başkan Mert Uygun yerini Başkan yardımcısına bırakıp, eleştirilen bir siyasi tutum sergiledi.
CHP’ li Bayramiç Belediye Başkanı Uygun’ un bu tavrına, Memleket Partililer isyan etti, Uygun’a çarpıcı bir soru yöneltti;
“El sıktın diye, partinden ihraç mı edeceklerdi..?”
-----------------------------------
Turizm ve Seyahat Fuarına, Bu Tavır Damga Vurdu
“HER ZİYARETÇİYE HEDİYE BAŞKAN ELİNDEN,
SIRA O NA GELİNCE, YARDIMCISINDAN…!”
-------------------------------------
Emitt2022' de yaşanılanlar, Siyasetin geldiği bir garip noktayı gözler önüne serdi. Turizm ve Seyahat Fuarının katılımcısı Bayramiç, ilçenin değerlerinin yer bulduğu stantların ziyaretçilerine hediye dağıttı, sıra bir isme gelince sergilenen tavır, hayli dikkat çekti.
CHP’ li Bayramiç belediyesi, eleştirilere neden bu yaşanılanı, Belediye’nin resmi internet sitesinde olduğu gibi, Sosyal medya hesabından da paylaşınca adeta açık etti.
CHP’ nin eski kurmaylarından, Cumhurbaşkanı adayı da olan Muharrem İnce’ye, CHP’ li Belediye başkanı Mert Uygun’ un sergilediği tutuma, eleştiri yağdı.
CHP’ de ayrılıp, Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce’nin partilileri, Genel başkanlarına karşı sergilenen tutumu ağır sözlerle eleştirdi.
Memleket Partililer; “ Birilerine göre korku dağları, bacaları sarmış olmalı.. El sıkınca partiden ihraç mı edeceklerdi..” diye de sordu.
“Öküz öldü, ortaklık bitti” atasözünün adeta hayat bulduğunu söyledikleri Fuarda yaşanılanların, Bayramiç belediyesi’ nin resmi sosyal medya hesabından da paylaşılmasının, CHP’ ye karşı “Bakın ne yaptık..” mesajı anlamı taşıdığını savunan Memleket Partililer; ”Bu nasıl bir siyaset anlayışı …!” diye de sordu.
EMİTT2022 için kurulan Bayramiç standını her ziyaret edene, hediyeyi CHP'  li Başkan Uygun verdi.
Bir ziyaretçiye sıra gelince, CHP' li Başkan Mert Uygun yerini Başkan yardımcısı Ahmet Karadeniz’e bırakıp, eleştirilen bir siyasi tutum sergiledi.
Memleket Partililerin, “Genel başkanımız İnce’nin elini sımaktan endişe duyduğu ab açık, korku dağları aşmış olmalı..” diyerek,  CHP’ li Bayramiç Belediye Başkanı Uygun’ un bu tavrına tepki gösterdi.
Memleket Partililer, CHP’ li Bayramiç Belediye başkanı Uygun’a; ; “El sıktın diye, partinden ihraç mı edeceklerdi..?” diye de bir soru yöneltti.
Fuardan arda kalanları, Belediye’nin sosyal medya hesabından: ”Başkanımız Mert Uygun, Ayvacık Belediyesi Başkanı Mesut Bayram ve Ayvacıklı hemşerilerimizi, standımızda ağırladı. Kendilerine nezaketleri  ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz.” şeklinde ifadeler geçen paylaşımlar ile kamuoyuna sunar iken, Memleket Partisi Genel başkanı İnce’nin stand ziyareti için;
“#Emitt2022'nin son gününde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ağırladık.
Başkan Yardımcımız Ahmet Karadeniz, Sayın İnce' ye Bayramiç Üreten Kadınlar Pazarı'nın el emeği ürünlerinden hediye etti.” Ifadeleri geçen bir paylaşım yaptı.
Stand ziyaretçilerinin tamamına, Başkan Mert Uygun’ un hediye sunduğu görseller paylaşımlarda yer bulur iken, Muharrem İnce ziyaretine ilişkin gözlenen dikkat çekici ayrıntı, siyaset kamuoyunda eleştiri konusuna dönüştü.
Bayramiç standına yapılan benzer ziyaretleri anlatır tüm paylaşımlarda, konuklara hediyeleri sunan ismin Başkan Uygun olduğu gözlendi.

Erdem SÜREK