10 Ocak’ta Parti Genel Merkezinin teveccühü ile Bayramiç Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı görevine getirilen Bahattin Arslan, saha çalışmalarına başladı. Arslan, Kamu kurum ve kuruluş, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek hem partisini tanıtıyor hem de Bayramiç için yapılacak projeleri paylaşıyor.

Türk siyasi tarihinin önemli  simgelerinden biri olan Merhum Muhsin Yazıcıoğlu liderliğinde kurulan Büyük Birlik Partisi, Mustafa Destici Genel Başkanlığında Ülke genelinde çalışmalarına devam ediyor. Çanakkale’de de aktif olan partilerden biri olan Büyük Birlik Partisi, her geçen gün sempati kazanıyor. İlçe Teşkilatlarını da aktif hale getiren Partide Bayramiç’te parti destekçilerinin de de büyük bir teveccühü ile geçtiğimiz 10 Ocak’ta İlçe Başkanlığına  Bahattin Arslan getirildi.  Arslan, yönetimi ile birlikte sahaya inerek İlçede ve il genelinde hem vatandaşın nabzını yokluyor hem de partisinin projelerini ve çalışmalarını tanıtıyor.

Büyük Birlik Partisi Sokağa İndi
Bayramiç Başta olmak üzere Çanakkale’de halkın nabzını tutan Büyük Birlik Partisi, yöneticileri sokağa indi.  Bayramiç İlçe Başkanlığı görevine getirilen Bahattin Arslan da yönetimi ile birlikte ilçede kamu kurum ve kuruluşlar, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek hem partisini tanıtıyor hem de parti programı hakkına bilgiler veriyor. 10 Ocakta Göreve gelen Başkan Bahattin Arslan “Partimizi seven vatandaşlarımızla, Genel Başkanımızın teveccühü ile Bayramiç Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürütüyorum. Göreve geldiğimiz 10 Ocak itibari ile sahaya inmeye başladık, Kamu Kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret ederek partimizin çalışmaları ve politikaları hakkında bilgiler aktarıyoruz. Her bir arkadaşımın bir İl Yöneticisi gibi çalıştığı Bayramiç’te kısa sürede yönetimimizi oluşturarak üye çalışmalarına başladık. Üye çalışmalarımın tamamlanmasının ardından ilk fırsatta Genel Kurula giderek, partimizi demokratik anlamda da güçlendireceğiz”  dedi.
 
İsmail Şen