Güney Marmara Master Liginde başarılı bir şekilde yoluna devam eden Kale 17 Master Derneği yönetim kurulu üyeleri, katkılarından dolayı TÜMAD Madencilik A.Ş.’ye plaket verdi.
 
Dernek Başkan Hasan Gök, Başkan Yardımcıları Dr. Miraç N. Karakoç ve Gökhan Yılmazbaş, TÜMAD Madencilik A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Şaban Kılıçan'a makamında ziyarette bulundu ve kendisine desteklerinden ötürü plaket takdim etti. Başkan Hasan Gök, “Şaban Kılıçan ile uzun zaman öncesinden dernek olarak yakın bir dostluk ilişkimiz var. Pandemi öncesinde uluslararası Balkan Ligi'nde Yunanistan ve Bulgaristan ekipleriyle yurtiçinde ve yurtdışında başarılı bir şekilde mücadele ettik ve takım olarak ülkemizi hem sportif, hem de dostluk anlamında çok iyi temsil ettik. Tüm bu süreç içinde Şaban bey desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemedi. Onun desteğiyle bu ligde yer aldık ve bu başarılara imza atabildik. Ülkemizi ve Çanakkale'mizi tanıtmak için çok değerli bir fırsat yaratmış oldu bizim için. sağ olsunlar, hala desteklerini bizden esirgemiyorlar. Pandemi sonrası da ilk fırsatta kendisini ziyaret edip şükranlarımızı sunmak istedik." İfadelerinde bulundu.
 
TÜMAD Madencilik A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Şaban Kılıçan da, "TÜMAD ailesi olarak her zaman sporun ve spor yapan herkesin yanındayız. Söz konusu ülkemiz ve Çanakkalemiz olunca, bu bizim için daha bir anlam kazanıyor. Kale 17 Master Derneği futbol takımı ile de çok kıymetli bir dostluk oluştu aramızda. Başarılı faaliyetlere imza atıyorlar. Elimizden geldiğince de kendilerinin yanındayız. Dernek yöneticilerine de bu nazik ziyaretleri ve ince düşünceleri için teşekkür ederim." dedi.
 
Haber merkezi
 
 


Kaynak: Haber Merkezi