CHP’ nin eski Gençlik Kolları Başkanlarından Mustafa Alptuğ Akkoca, dikkat çeken bir çağrıda bulundu;,
“YAŞI BÜYÜK, RUHU GENÇLERİMİZ VAR. BAŞKANLIK İÇİN, YAŞ SINIRI KALKSIN..”
Yeni haftaya istifa haberi ile merhaba diyen CHP’de, Gençlik kolları eski Başkanlarından Mustafa Alptuğ Akkoca, çok dikkat çekici bir öneriye imza attı.
Eski Başkan Akkoca’ nın, istifa haberine ilişkin yorumu da çok çarpıcı oldu.
“SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL,  KONUŞSAM;
 ‘ATACAKLAR’ VİRAJININ GURURUNU YAŞIYORUM”
 İstifa gelişmesi üzerine değerlendirmede bulunan eski Başkan Akkoca;
 “Hazır seçilmiş Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanımız kıymetli kardeşim Nahit Eren istifa edince(ettirilince), ben de geçmiş dönem başkanlarından biri olarak #İSTİRHAM edeyim dedim.
Bu istirhamım Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki partili büyüklerimizedir.
Hatırlarsınız daha önce de bazı istek ve istirhamlarım olmuştu, GENÇLİK adına onlar da beni partiden atmak istemişlerdi.
Dolayısıyla yine ‘sussam gönül razı değil; konuşsam partiden atacaklar’ virajında olmamın haklı gururunu yaşıyorum.” İfadesini kullandı.
25 değil, 70’ likler de olabilsin…
“AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR,
İNSAN HİSSETTİĞİ YAŞTADIR…”
“Basit bir tüzük değişikliği yapılsın” önerisi ile sözlerini sürdüren Akkoca;
“Hatta naçizane partimizin tüm sorunlarını giderecek bir değişiklik talebim var.
Gelin, GENÇLİK KOLLARI YAŞ SINIRINI 25'e çekelim ya da tamamıyla ortadan kaldıralım da, 70'likler de Gençlik Kolu Başkanı seçilebilsin.
Çünkü biliyorsunuz hem akıl yaşta değil baştadır, hem de insan hissettiği yaştadır.” Vurgusu yaptı.
-----------------------------------------
ESKİ BAŞKAN AKKOCA, BİR VİRAJIN HAKLI GURURURUNU YAŞADIĞIN SÖYLEDİ.;
“SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞIL.
KONUŞSAM, ATACAKLAR…!”
------------------------------------------
CHP’ de yaşanan son gelişme, çok çarpıcı değerlendirmelere yol açtı. İl Gençlmik kolları eski Başkanlarından Mustafa Alptuğ Akkoca, “SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞIL.KONUŞSAM, ATACAKLAR…!” ifadesini kullandı.
Tüzük değişikliğine gidilip, 25 değil, 70’ liklerin de başkan olabilmesinin yolunun açılmasını öneren Akkoca;“ Bilinen bir gerçektir ki; AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR, İNSAN HİSSETTİĞİ YAŞTADIR…” dedi.
“Basit bir tüzük değişikliği yapılsın” önerisi ile sözlerini sürdüren Akkoca; “Hatta naçizane partimizin tüm sorunlarını giderecek bir değişiklik talebim var.
Gelin, GENÇLİK KOLLARI YAŞ SINIRINI 25'e çekelim ya da tamamıyla ortadan kaldıralım da, 70'likler de Gençlik Kolu Başkanı seçilebilsin.
Çünkü biliyorsunuz hem akıl yaşta değil baştadır, hem de insan hissettiği yaştadır.” Vurgusu yaptı.
Yeni haftaya istifa haberi ile merhaba diyen CHP’de, Gençlik kolları eski Başkanlarından Mustafa Alptuğ Akkoca,  dikkat çekici bir öneride bulundu.
Sosyal medya hesabından, dikkat çeken ifadeler ile bir paylaşımda bulunan Akkoca; “İSTİRHAM EDİYORUM!” başlığı altında, yüz gülümseten cümleler kurdu.
AKKOCA’DAN ŞOK EDİCİ İFADE
“İSTİFA EDİNCE (ETTİRİLİNCE)”
Gençlik kolları Başkanı Nahit Eren’ in istifasını yorumlayan, eski Gençlik kolları başkanlarından Mustafa Alptuğ Akkoca;
“Hazır seçilmiş Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanımız kıymetli kardeşim Nahit Eren istifa edince(ettirilince) ben de geçmiş dönem başkanlarından biri olarak #İSTİRHAM edeyim dedim. “ diyerek söze girdi ve şöyle devam etti..
“Bu istirhamım Cumhuriyet Halk Partisindeki partili büyüklerimizedir.
 Hatırlarsınız daha önce de bazı istek ve istirhamlarım olmuştu GENÇLİK adına, onlar da beni partiden atmak istemişlerdi.
Dolayısıyla yine ‘sussam gönül razı değil; konuşsam partiden atacaklar’ virajında olmamın haklı gururunu yaşıyorum.
“Okuyanlar da olacak, Ekran görüntüsü alıp okutacaklar da..”
Kıymetli partili büyüklerim biliyorum bu satırları okuyacak ya da ekran görüntüleriyle OKUTULACAKSINIZ.
Aslında isteğim çok basit bir tüzük değişikliği. Hatta naçizane partimizin tüm sorunlarını giderecek bir değişiklik talebim var.
YAŞ SINIRI KALKSIN, 70’ LİKLER DE BAŞKAN OLABİLSİN..
Gelin, GENÇLİK KOLLARI YAŞ SINIRINI 25'e çekelim ya da tamamıyla ortadan kaldıralım da, 70'likler de Gençlik Kolu Başkanı seçilebilsin.
Çünkü biliyorsunuz hem akıl yaşta değil baştadır, hem de insan hissettiği yaştadır.”  
NASIL OLSA, 70’LİKLER BELİRLİYOR…
Hali hazırda yaş sınırındaki söz eden Akkoca; “Sınır 30 iken de, 70'liklerimiz kimin başkan olacağını belirliyorken, bu değişikliğin partili büyüklerimizi çok etkilemeyeceğini düşünüyorum.
Fakat olur da cesaret gösterip yaş sınırı 25'e düşürülür ise partimizin *GERONTOKRASİ ile mücadelesinde büyük ve önemli bir adım atılmış olacaktır.
Yaş sınırı 30 olunca partimizin genç dimağlarının GENÇLİK KOLLARINDA oyalandığını düşünmeden edemiyorum.
ZIPÇIK GİBİ DELİKANLILAR VAR..
Zıpçık gibi delikanlılar, gencecik Cumhuriyet Halk Partili kadınlar ve erkekler gençlik kollarımızda güdüm altında tutuluyor ve belli ki belli kişi ve gruplara hizmet etmek zorunda bırakılıyorlar. Eğer Genel Merkezimiz bu konuda bir değişiklik yaparsa; 26 30 yaşlarında GENÇ VE DİNAMİK KADIN VE ERKEKLER partimizin İlçe Başkanlıklarına, İl Başkanlıklarına, Milletvekilliklerine ve Meclis Üyeliklerine aday olmak, seçilmek isteyecekler ve partimizin onların enerjisinden, bilgi ve dinamizmlerinden faydalanması sağlanabilecektir.
60-65 yaşındaki büyüklerimin affına sığınarak 25-30 yaşında vekiller 60-65 yaşında danışmanlar olmalı görüşümü bir kez daha yineliyor ve PARTİLİ BÜYÜKLERİME bir kez olsun şahsımı partiden atmaya kalkmadan düşüncelerimizi değerlendirmeleri yönünde çağrıda bulunuyorum. Hiç kusura bakmayın, bunları bağımsız sizin zarar veremeyeceğiniz ve gençlerin haklarını özgürce savunabilecek BİRİLERİNİN YAZMASI, KONUŞMASI LAZIM. Zira beni partiden atabilirsiniz ama bu fikir ölümsüzdür. Türkiye'nin her bir metrekaresinde mücadele eden GENÇ yoldaşlarıma selam olsun! GERONTOKRASİ YENİLECEK GENÇLİK GELECEK!
*Gerontokrasi, yaş bakımından toplum içerisindeki en yaşlı bireyin hiyerarşik anlamda en üst düzeyde bulunması ve bu kişinin iradesine tabiyettir.
** "Danışma kurulu bu gibi konuşmaların yeridir, sosyal medyada bunları yapmamalısın." diyeceklere biz bu yollardan geçtik bir gün de bizlere danışma kurulunda söz vermeyenler, danışma kurullarını ÇAĞRILI yapanlara ya da delege YAZMADIKLARI için sen delege değilsin konuşamazsın diyenlere NEDEN BİZİ konuşturmadıklarını sormalarını rica ediyorum. #GençlikGelecek”
Erdem Sürek