Merhum Şahin için Kepez Belediyesinde de tören düzenlenerek helallik alındı.  Genç Çalışanı son yolculuğuna uğurlarken Belediye Başkanı Birol Arslan da gözyaşlarını tutamadı.
Salı günü Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 36 yaşındaki Ali Şahin, Belediyeye ait şantiyede boş varili keserken elim bir kaza geçirdi.   şantiyede boş yağ varili kesiminin yapıldığı sırada patlama meydana geldi. Varilin alev alması sonucu Ali Şahin de ağır yaralanarak vücudunda yanıklar oluştu. 112 ekiplerinin  olay yerine gelmesi ile ilk müdahale yapıldı. Daha sonra Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine Götürülen Ali Şahin, buradan da  İstanbul'un Kartal ilçesindeki Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesindeki Yanık Merkezi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakımda tedavisi süren Şahin, çarşamba sabah saat 10.00 sıralarında hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk babası olduğu, eşinin 2'nci çocuklarına hamile olduğu öğrenilen Ali Şahin için dğn Kepez Belediyesi öneünde bir tören düzenlenirken gözyaşları sel oldu aktı.  . Belediye Başkanı Birol Arslan, törende gözyaşları içinde bir konuşma yaparak “Çok üzgünüz, salı günü gerçekleşen elim bir kazaydı. Kardeşimizi kaybettik. Ali’yi uzun yıllardır tanırım. Beraber arkadaşlık ettik. Çok çalışkan, saygılı, ahlaklı bir kardeşimizdi. Onu çok erken kaybetmenin acısını yaşıyoruz, hep beraber. Kardeşimize, belediyemize ve Kepez’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Onun eşi ailesi, evlatları artık Kepez Belediyesi’nin evlatlarıdır. Hiç şüpheleri olmasın ki her zaman Kepez Belediyesi’nin kanatları altında olacaklar. Allah’tan bir daha böyle acıların yaşanmamasını diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun, hakkımız helal olsun” dedi.
Belediye’deki törenin ardından Merhum Ali Şahin için Cenaze Namazı kılındı. Kılınan Cenaze namazının ardından Merhum Ali Şahin son yolculuğuna uğurlandı.  Biz de Vitamin Gazetesi ailesi olarak Ali Şahin’e Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve Kepez Belediyesi Personeline Başsağlığı diliyoruz.

Şerife Erdem