İktidar partinin Kepez Belde teşkilatı, siyaset kamuoyunun gündeminden düşmüyor. Cumhuriyet Bayramı törenlerinde, Belde Başkanı yerine, yönetiminde dahi yer almayan kadın siyasetçinin Atatürk anıtına Partisi adına çelenk sunması tartışma konusu olmuştu.
Belde de şimdi de, Belde Başkanı'nın partinin hiç bir teşkilatında bulunmadığı ileri sürülen bir Birim Başkanlığı kurması, partililerden eleştiri aldı.
Kepez Belde Başkanı, oluşturulan Birim Başkanlığı'nın, partinin kurumsal sayfasından da paylaştı.
Paylaşıma göre kurulan Birimin adı; "Kadın Hakları Komisyon Başkanlığı"
------------------------------------
KURUMSAL SAYFADAN PAYLAŞIMA ELEŞTİRİ; "YÖNETİMDE YOK, TÖRENDE VAR...
HİÇ BİR TEŞKİLATDA YOK, KEPEZ'DE VAR"
--------------------------------------
İktidar partililer, bir paylaşıma ateş püskürdü. "Hiç bir teşkilatta yok, Kepez'de var" şeklinde sözler ile Türkiye'nin en büyük beldesi Kepez' in, Belde Başkanlığınca kurulan Birim Başkanlığı'nın siyaset gündeminin yeni tartışma maddesine dönüştüğü gözlendi.
Kepezli partililer, bir süre öncesine kadar da; geçen 29 Ekim Cumhuriyet bayramı töreninde, Çelenk sunma töreninde, Belde Başkanı yerine, Yönetiminde dahi bulunmayan kadın siyasetçinin çelenk sunuşuna tepki göstermişti.
VİTAMİN Haber Merkezine ulaşan partililer,  Kepez Belde Başkanlığı'nın, partinin kurumsal sayfasından paylaşılan görseli örnek gösterip; "Böyle bir Birim Başkanlığı, Partimizin hiç bir teşkilatında yok, Kepez' de var. Bir ilke imza attık" ifadeleri ile duruma tepki gösterdi.
Türkiye'nin en büyük beldesi Kepez' de, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı koltuklarının boş kaldığını ileri süren Partililer:
"Gençlik ve Kadın kolları başkanlarımız yok, 'Kadın Hakları Komisyon Başkanlığı'mız var."
İDDİALARA, İDDİALAR EKLENDİ..
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde,  Başkan yerine temsil yetkisi verildiği ileri sürülen kadın siyasetçinin çelenk sunuşu tartışıla dursun, çarpıcı bir iddia partililerin dilinden düşmez oldu.
İddiaya göre, törenden bir gün önce Belde Başkanı istifa dilekçesi verdi, istifayı kabul edecek makam; bir gün sonra 'Bayram töreni var, istifa kabul edilmedi' yanıtını sundu.
Bu iddianın kulaktan kulağa yayıldığı, Kepezli partililerin dillendirip kulaktan kulağa yaydığı bir söylentiye dönüştüğü de gözlendi.
Erdem Sürek