Usta oyuncu Oya Başar’ın ve başarılı oyuncu Ebru Kural’ın muhteşem performansı ile Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Etkinlikler kapsamında sahnelenen ‘Plastik Aşıklar’ tiyatrosu Çanakkale’de yoğun ilgi gördü.

Eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka Alev ile  çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber, saf Sezen’in yüzleşmelerini, gelgitlerini, hayatla, kendileriyle ve ortak aşklarıyla olan hesaplaşmalarını konu alan  Plastik Aşıklar Tiyatrosunda Alev’i usta uyuncu Oya Başar canlandırırken,  başarılı oyuncu Ebru Kural ise Sezen’i canlandırıyor.  Kendimizden çok şey bulduğumuz ve unutulmaz bir sahne performansı sergileyen Usta oyuncular, izleyicileri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Aşkların, evliliklerin ve arkadaşlıkların kısa sürdüğü günümüzde farklı konusu ile yeni yaşam ile ilgili mesajlar veren Plastik Aşıklar, Çanakkale Belediyesi Ekim ayı etkinlikleri kapsamında  İçdaş Kongre Merkezinde sahnelendi.  ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, Belediye Meclisi üyeleri ile çok sayıda kentli katıldı. Usta tiyatrocu Oya Başar ve Begüm Birgören'in sahnelediği oyunda kentliler kahkaha dolu bir gece yaşadı.
 
Oyun sonunda gösterdikleri başarılı performans ve Çanakkalelilere yaşattıkları keyifli gece nedeni ile Başar ve Birgören'e teşekkür eden Başkan Gökhan, Geleneksel Çanakkale Seramiği takdim etti.
 
Şerife Erdem