Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Avrupa Spor Haftası dolayısı ile gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında aktif çalışma hayatı olmayan  ev kadınları için Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası düzenledi. Düzenlenen turnuvada Ev hanımları parkede rekabete girdi.

Toplumu düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirerek spor kültürü oluşturmak, spor aracılığı ile sosyal hayata katılımlarını arttırmak, beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek amacı ile her yıl gerçekleştirilen Avrupa Spor  Haftasında  birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştiriliyor.  Vatandaşların spor alışkanlıklarını kazandırmak ve hareketli bir yaşam sürmeleri için  Futbol, voleybol, basketbol, tenis gibi spor alanlarında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev hanımlarının katılacağı bir voleybol turnuvası düzenledi.

Hanımlar Voleybol Turnuvasında Kapıştı
Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  düzenlenen ‘Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası’ ev hanımları tarafından yoğun bir  katılım gösterdi.   Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası'nda buluşan kadınlar  parkede kapıştı.  Evde sultan Turnuvada canavar gibi mücadele eden Ev hanımları hem farkındalık yarattı hem de tatlı rekabetin keyfini çıkardı.
 
İsmail Şen