Vali İlhami Aktaş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen brifing toplantısına katılarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen’den yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen tarafından hizmet binası önünde karşılanan Vali İlhami Aktaş, İl Müdürü Bekir Çelen, il müdür yardımcısı ve şube müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.
 
Toplantıda Vali İlhami Aktaş, Marmara Denizi Eylem Planı gereği Çanakkale’de müsilaj ile mücadelede yapılan çalışmalar başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı Şube Müdürlükleri tarafından yürütülen hizmetler, devam eden inşaat çalışmaları, çevresel denetimler ve kurumun sorumluluk alanıyla ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen’den brifing aldı.
 
Yapılan bilgilendirmenin sonrasında Vali İlhami Aktaş, yatırımların takibi ve kontrolü noktasında çalışmalarını titizlikle sürdürülmesi talimatını verdi. Vali İlhami Aktaş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen ve kurum personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 


Kaynak: Haber Merkezi