Hafta sonu Kayseri’de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonasında Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları farkını ortaya koyarak madalya aldılar. Karate şampiyonasında Çanakkale’yi temsil eden sporcular  2 Altın,1 Gümüş ve 2 Bronz  madalya kazanarak 47 il arasından genel klasman da 4. sırayı alarak büyük bir başarıya imza attı.
 
25-29 Ağustos tarihlerinde Kayseri'de yapılan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonasında Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü milli sporcularından Beyza Akkaya U14 42 kg Kumite dalında 91 Sporcu arasında 7 maç yapıp rakiplerine puan vermeden 7 galibiyet alarak Türkiye Şampiyonu  oldu.  Altın madalya alan Beyza Akkaya gururlandırdı.   Yine Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü milli sporcusu Belinay Aydın  da U14 +47 kg Kumite dalında 177 rakibi arasından 8 maç yapıp 8 galibiyet alarak namağlup şampiyon oldu.  Biga Karate Gençlik ve Spor Kulübü milli sporcusu Yıldıray Uğural ise U14 40 kg Kumite dalında Türkiye Üçüncüsü olarak Bronz Madalyanın sahibi oldu. Beyza Akkaya, Belinay Aydın ve Yıldıray Uğural Eylül ayında yapılacak olan WKF Dünya Gençlik Liginde ülkemizi milli takımda temsil etmeye de hak kazandı. 

Genel Kategoride 4. Sıraya Yükseldik
2009 doğumlular Kumite dalında ise 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Ceren Yıldırım Türkiye İkincisi  ve Pınar Asya Cengiz Türkiye Üçüncüsü  oldular.  Karate şampiyonasında Çanakkale’yi temsil eden sporcular  2 Altın,1 Gümüş ve 2 Bronz  madalya kazanarak 47 il arasından genel klasman da 4. sırayı alarak büyük bir başarıya imza attı.
 
İsmail Şen