Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Müzik geceleri kapsamında sahne alan Boğaz Saz Grubu ve Grup Trio  seslendirdiği romantik şarkılarla vatandaşları hem aşka getirdi hem de eğlendirdi. Konseri dinlemeye gelen vatandaşlar romantik şarkılara dansları ile eşlik ederek hareketli parçalarda da  Basketbol sahasını dans pistine çevirdiler.  
 
Her yaz olduğu gibi bu yaz da Çanakkaleli vatandaşlara müzik  dolu günler yaşatan Çanakkale Belediyesinin ‘Müzik geceleri’  tam gaz devam ediyor. Hafta boyu sürecek olan  konserler kapsamında Çanakkalelilerden Boğaz Saz Grubu ve Grup Trio Kordon boyundaki  Çağlar Kaynak Basketbol sahasında sahne aldı. Birbirinden güzel isimlerin sahneye çıktığı konserler dizisi kapsamında Önceki akşam düzenlenen sahneye ilk olarak,  birbirinden romantik şarkılar seslendiren  Boğaz Saz Grubu çıktı.  Boğaz Saz Grubunun şarkılarına eşlik eden vatandaşlar eğlenceli dakikalar yaşadılar.
 
 
Müzik ve Aşk Dolu Dakikalar  
 
Çağlar Kaynak Basketbol Sahasındaki sahnede romantik şarkıları ile  vatandaşlara müzik ziyafeti sunan Boğaz Saz Grubuna Vatandaşlar da eşlik etti.  Basketbol sahasının dans pistine döndüğü konserde çiftler de dans ederek romantik dakikalar yaşadı.  Şarkılara dayanamayan yaşlı bir çift de maskelerini takarak kalabalık önünde dans ettiler, yaşlı çiftin dansını hayranlıkla izleyen müzikseverler, romantik çifti alkışladı.
 
Basketbol Sahası Dans Pistine Döndü
 
Boğaz Saz Grubunun ardından Çanakkaleli sanatçılardan oluşan bir başka grup olan Grup Trio sahne aldı.  Davulcusu, klarnetçisi ve solisti ile sahne alan grup vatandaşları coşturdu. Hareketli parçaların yer aldığı konser boyunca vatandaşlar  dans pistine döndürdükleri basketbol sahasında doyasıya dans etti. Birbirinden eğlenceli dakikaların yaşandığı, vatandaşların müzik ve dansa doyduğu Gecenin sonunda iki gruba da çiçek takdim edilerek teşekkür edildi. 
 
 
Şerife Erdem