Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Metin Ümit Ural' ın gerçeklerden uzak yaşadığını savundu.

 Yıldırım, Ural' ın Cumhur ittifakının bititği yönündeki bazı açıklamaları üzerine çarpıcı bir soru yöneltti;
"Cumhur İttifakı işçi alımları üzerine mi kuruldu ki? işçi alımları ile bitsin!…"

MHP Kurmayı Yıldırım, CHP İl Başkanı Ural' ın tutulduğu arayış için şöyle dedi;
"ALDIĞIN OLUR OLMAZ SUFLELERİN PEŞİNDE, GERÇEK DIŞI ARAYIŞTASIN"
Çanakkale siyasetinde, sorup soruşturmadan, gıdım araştırmadan kamuoyuna açıklamalarda bulunulduğuna vurgu yapan MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım' ın, CHP il Başkanına yönelik  ifadesi hayli sert sözlerle geldi;
"Sanırım yaşadıkları siyasi çalkantılardan ötürü kafası karışık. Konuları karıştırıyor..
Normal ama Kavgaları çok derin…!
Liyakatten anlamadığı da kesin…
Güdümlerindeki belediyelerde durum ortada!…"

-------------------------------------
YILDIRIM'DAN, URAL'A ÖNERİ;
"OLUR OLMAZ SUFLELERİ ALMA..!"
--------------------------------------

Çanakkale Siyasetinin dili ağırlaştı. Geçtiğimiz günlerde, Parti içinde olup biternler için, CHP' yi 'Dikiş tutmaz  yama..' olarak tanımlayan MHP il başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, bu kez de CHP il Başkanı'nın aldığı olur olmaz sufleler ile, gerçek dışı arayışa tutulduğunu iddia etti.
MHP Kurmayı Yıldırım,  "Yenice’de kamu kurumlarının işçi alımlarından bahsederek,Cumhur İttifakının bittiği hayali ile avunmaya çalışan CHP’li il başkanı, gerçeklerden çok uzak yaşıyor…" diyerek söze başladı ardından da İl Başkanı Ural' ın gerçek dışı arayışların peşi edüştüğünü iddia etti.
MHP İl Başkanrı Yıldrırım, CHP il Başaknı Urnal için şöyle dedi; "Aldığı olur olmaz suflelerin peşinde,gerçekdışı arayışlarda tükeniyor…"
Ural' ın, Memleketi Yenice' den bahisle kamu kurumlarına işçi alımından söz edip,  Cumhur ittifakının bititği yönündeki sözlerine ateş püskürdü.
Yıldırım, CHP' il Başkanı Ural' a sordu; "Cumhur İttifakı işçi alımları üzerine mi kuruldu ki? işçi alımları ile bitsin..!"
Ural' ın, parti içi yaşanılan sorunlardan kaynaklı olarak kafasının karışık oludğnuu da savunan MHP il Başkanı Yıldırım, şöyle dedi;
"Sanırım yaşadıkları siyasi çalkantılardan ötürü kafası karışık?
Konuları karıştırıyor? Normal ama Kavgaları çok derin…
Liyakatten anlamadığı da kesin…Güdümlerindeki belediyelerde durum ortada!…
Boş sufleciler ile vakit öldürmeye devam etsin, 2023’ de Lider Ülke Türkiye’yi gerçekleştiren Cumhur İttifakı olacaktır."

Cuma Deren