Yıllardır Ayvacık Belediyesinde hizmet veren 44 yaşındaki Erdem Ümit Yılmazer önceki gün hayatını kaybetti. Merhum Yılmazer için önde Belediye önünde bir tören düzenlendi. Daha sonra Öğlen  namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
 
 Önceki gün vefat eden  Ayvacık Belediyesi personeli, Balıkesir Belediye-İş Sendikası Başkan Yardımcısı Erdem Ümit Yılmazer için Ayvacık Belediyesi önünde   bir tören düzenlendi.  Yılmazer için Belediye önünde düzenlenen törende bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mesut Bayram “Yıllardır belediyemize emek veren personelimiz, işçi sendikası temsilcimiz çok değerli arkadaşımız Erdem Ümit Yılmazer'i kaybettik. Bu acı kaybımız bizi derinden üzdü. Tüm sevenlerine başsağlığı dilerim" dedi.  Belediye Başkanı Mesut Bayram’ın konuşmasının ardından   okunan dualar sonrasında Mesai arkadaşlarından helallik istendi.
 
Ayvacık Belediyesinin önünde gerçekleştirilen törenin ardından Merhum Erdem Ümit Yılmazer’in naaşı Ayvacık Ümmühan Hatun Camii'ne götürüldü. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  merhumun naaşı İlçe Mezarlığına defnedildi. Biz de Vitamin gazetesi ailesi olarak merhum  Erdem Ümit Yılmazer’e Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz
 
Şerife Erdem