Geçtiğimiz ay Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Ömer Kalkan’a ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Avrupa Güreş Şampiyonu Dünya 3.sü Feyzullah Aktürk Çanakkale Aile, Çalışma Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Mermer, Çanakkale Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan Ve Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hilmi Ercan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan’ı ziyaret ederek Hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Geçtiğimiz yıl yapılan Avrupa Güreş Şampiyonasında zirveye çıkan, Dünya Şampiyonasında ise 3’cü olan Feyzullah Aktürk  ve antrenörü Halil Pulat, İl Müdürü Ömer Kalkan’ ı ziyaret ettiler. Şampiyon Feyzullah Aktürk ve Antrenörü Halil Pulat, hayırlı olsun temennisinde bulundular. Pandemi sonrasında yeniden başlayan antrenmanlar hakkında bilgiler de veren ikili  5 Kasım 2020 tarihinde Bulgaristan’ da yapılacak olan uluslararası turnuva ve 2021 Japonya – Tokyo Olimpiyatları için yapılan planlamalar hakkında bilgiler verdiler. Hedefi Hem Bulgaristan’da hem de  Tokyu’da Türk Bayrağını dalgalandırmak olacağını belirten Aktürk, bunun için çok çalışacağını da ekledi. İl Müdürü Ömer Kalkan da  başarılı sporcu Feyzullah Aktürk’ü ve antrenörümüzü tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kurum Müdürlerin Ziyareti
Spor Camiasının yanı sıra Çanakkale’de faaliyet gösteren kamu kurum müdürleri de Kalkan’ı ziyaret ederek tebrik ediyor. Bu kapsamda Çanakkale Aile, Çalışma Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Mermer, Çanakkale Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan Ve Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hilmi Ercan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan' ı ziyaret ettiler. Kurum faaliyetlerinin konuşulduğu ziyarette, Müdürler Kalkan’a hayırlı olsun temennisinde bulundular. GSİ Müdürü Ömer Kalkan da nazik ziyaretleri için İl Müdürlerine teşekkür etti.

İsmail Şen